Gereken yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Gereken yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2006 00:00

Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ziyaretine gelen sarı lacivertli yöneticilerin, "Dön artık. Bizi daha fazla üzme" şeklindeki istekleri karşısında tebessüm ederek, "Merak etmeyin. Gereken yapılacaktır" dedi.

KAÇAN şampiyonluğun ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’nı bırakacağını açıklayan Aziz Yıldırım, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ndeki (GATA) hasta yatağından "dönüyorum" mesajını verdi.

Böbrek ağrısı şikayeti ile gittiği Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) anjiyo olan ve daralan kalp damarlarına stent takılan Aziz Yıldırım, ziyaretine gelen Fenerbahçe Kulübü yöneticilerine "Merak etmeyin. Gereken yapılacaktır" dedi.

Dön artık başkanım

Böbreğinde 11 milimetre uzunluğunda bir kistin varlığı tespit edilen ve yoğun bakımda bir gün kalan Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin "Başkanlığa dön artık. Bizi daha fazla üzme" şeklindeki isteğine olumlu cevap verdi. Önde gelen yöneticilerden Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı, Nihat Özbağı, Mithat Yenigün, Serhat Çeçen ve Ünal Uzun’un ziyareti sırasında oldukça sakin görünen Yıldırım, bu yöneticilerin başkanlık konusundaki temennisine, tebessüm ederek, "Merak etmeyin. Sakin olun. Gereken yapılacaktır" dedi.

Hastalığı engel değil

Bu ziyaret sırasında Aziz Yıldırım’ın fazla rahatsız olmaması için, doktorların uyarısı doğrultusunda yöneticilerden bir kısmı dönüşümlü olarak dışarıda bekledi. Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Tabip Tuğgeneral Prof.Dr.Ersoy Işık’ın, Yıldırım ile yakından ilgilenerek olağanüstü titizlik göstermesi de dikkati çekti.

Bu arada Aziz Yıldırım’ın rahatsızlığının, başkanlık yapmasına engel teşkil edecek bir durum oluşturmadığı da öğrenildi. Yıldırım’ın, önümüzdeki günlerde böbrek kisti rahatsızlığı nedeni ile bir kez daha Ankara’ya geleceği ve yapılan testlerin sonucuna bağlı olarak tedavi veya ameliyat olacağı açıklandı.

Öte yandan dün taburcu olması beklenirken, yoğun bakımdan özel odaya alınan Aziz Yıldırım’ın bugün hastaneden çıkacağı açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!