Gerçek Fener'i seyredin

Güncelleme Tarihi:

Gerçek Feneri seyredin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe kalecisi Rüştü Rençber, sezon öncesi iyi olmadıklarını kabul ederken, ‘‘Taraftarlar gerçek F.Bahçe'yi Gaziantep maçında görecek’’ dedi...

İyi değildik

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Rüştü Rençber yeni sezonda daha iyi olacaklarını söyledi. Hazırlık maçlarında iyi bir futbol sergileyemediklerini kabul eden Rüştü, Otto Bariç'in getirdiği sisteme yavaş yavaş alıştıklarını ve bu yeni oyun düzeni ile daha da başarılı olacaklarını ifade etti.

Destek bekliyoruz

‘‘Bu sezon taraftarlarımız G.Antep karşısında yepyeni bir F.Bahçe izleyecekler’’ diyen Rüştü, kendilerine destek verilmesini isterken, tribünü arkalarına aldıklarında sahada çok başarılı olduklarını vurgulayarak, ‘‘Taraftarlar G.Antep maçında F.Bahçe'nin gerçek yüzünü görecekler’’ dedi.

Sistem değişti

Otto Bariç'in gelmesiyle takımın sistem değiştirdiğini belirten milli kaleci, ‘‘Her şey ortada, takım şu andaki sisteme alışmış değil. Ben kampa askerliğim nedeniyle katılamadım. Bariç'le ancak İstanbul'da tanışma fırsatı buldum. Fakat zaman bizim lehimize çalışıyor. Bu da avantajımız’’ dedi.

Bariç'in 11'i hazır

F.BAHÇE Teknik Direktörü Otto Bariç, G.Antep'i de yenecek güçte olduklarını belirterek, ‘‘ Kafamdaki İlk 11'i belirledim. Tabii geniş bir kadronun içinde bu her an değişebilir'' dedi. Bariç'in ilk 11'in de şu isimler yer alıyor: Rüştü- İlker, Uche, Högh- Tayfun, Kemalettin, Okacha, İlie, Erol,- B.Saffet, Boliç.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!