Gençlere güveniyorum

Güncelleme Tarihi:

Gençlere güveniyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘‘Van maçı genç oyuncularımız için iyi bir fırsat’’ diyen F.Bahçe Teknik Direktörü Sofuoğlu, üç deplasman maçından 9 puan çıkaracaklarını ileri sürdü.

F.Bahçe'nin genç teknik direktörü Turan Sofuoğlu, eksik kadrosuna rağmen sistemden vazgeçmeyeceğini söyledi. Zeman'dan devraldığı takımını Beşiktaş ve Denizli maçlarında 3-5-2 ile sahaya süren Sofuoğlu, Vanspor maçında da bu tertibi koruyacağını söyledi. Sofuoğlu, ‘‘Van maçı gençler için iyi bir fırsat. Onlara güveniyorum’’ dedi.

Sakat, cezalı ve Afrika Kupası'na giden futbolcuların yokluğunda zor bir dönem geçireceklerini ifade eden Sofuoğlu, Van maçından sonra, Kocaeli ve Altay deplasmanlarına çıkacak olan takımının bu üç zorlu sınavdan 9 puan çıkarmak zorunda olduğunu anlattı. Sofuoğlu, ‘‘Eğer zirvede iddiamızı sürdürmek istiyorsak, kalan maçlarda puan kaybetmemeliyiz’’ diye konuştu.

Uche yedek

F.BAHÇE Teknik Direktörü Turan Sofuoğlu bugünkü Vanspor maçında Uche'yi kulübede oturtmayı planlıyor. Beşiktaş maçıyla sahalara dönen Nijeryalı futbolcunun Denizlispor karşısında ürkekliği üzerinden atamamış olması, Sofuoğlu'nun fikrini değiştirdi. Hafta içinde Saffet'i hazırlayan Sofuoğlu'nun, yedek soyunduracağı Uche'yi ilerleyen dakikalarda oyuna dahil etmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!