Gençlerbirliği işi sıkı tutuyor

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği işi sıkı tutuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2010 10:42

Gençlerbirliği, bundan önceki sezonlardaki sıkıntılarını bir daha yaşamamak için işi çok sıkı tutuyor.

Kulüpte, gelecek sezonun planlamasında görevlendirilen yetkililer, dört bir yanda futbolcu taraması yapıyor.

Transfer çalışması yönünde, genel menajer Cem Onuk başta olmak üzere teknik direktör Thomas Doll, yardımcı antrenörler Ralf Zumdick ve Serdar Dayat, transfer komitesi üyeleri ve kulübün görevlendirdiği antrenörler çeşitli ülkelerdeki belirlenen futbolcuları izlediler. Transferler için şu ana kadar toplam 11 ülkede araştırma gerçekleştirildi. Mısır, Almanya, Belçika, Hollanda, Polonya, Arnavutluk, Brezilya, Hırvatistan, Sırbistan, Bulgaristan ve İskoçya'da belirlenen oyuncular listeye alındı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Cem Onuk, orta saha, stoper ve forvet mevkilerine transfer yapmayı düşündüklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Teknik direktör Doll ve yönetim ile görüşüp, kadro planlaması yapılacak. 4-5 nokta transfer yapmayı planlıyoruz. Orta saha, stoper ve forvet mevkilerine takviye yapma hedefindeyiz. Tespit edilen isimler son bir kez daha izlenip, kulüpleriyle anlaşma yolu aranacak. Kaleci arayışımız yok, ama bonservisi elinde olan ve bize faydalı olacağını düşündüğümüz isimlerle görüşebiliriz. 4-5 nokta transferin yanı sıra bu sayı 7-8 olabilir. İhtiyaç olan mevkilere kesin transfer yapılacak. Gelişmelerle ilgili olarak yönetim kurulu üyeleri bilgilendirildi.”
Bu arada, bu hafta sonu ve gelecek hafta içinde de kulüp yetkilileri Polonya, Arnavutluk ve Mısır'da futbolcu izleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!