Gençler yelken açtı

Güncelleme Tarihi:

Gençler yelken açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2012 14:13

Martı Marina Federasyon Kupası Optimist ve Laser Yarışları, 16 – 20 Mayıs tarihlerinde, 330 genç yelkencinin katılımı ile Martı Marina’da gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Genç sporcuların, büyüleci doğal güzelliğe sahip Hisarönü Koyu’nu yelkenleri ile rengarenk boyadığı yarışlar sırasında Martı Marina-Yacht Club, sporcular ve izleyicilerin yoğun katılımı ile yaz sezonunun ilk renkli ve keyifli günlerine ev sahipliği yapıyor.

Bu yıl 7.si düzenlenen Martı Marina Federasyon Kupası Yarışları’na 43 spor klübünden 330 yarışcı katılıyor.  Ödül töreninin 20 Mayıs Pazar günü gerçekleşeceği kupada toplam 12 yarışta yelken açılacak. Optimist Sınıfı için seçme niteliği taşıyan yarışlarda ayrıca, Ferdi Klasman sonuçlarına göre belirlenecek 16 ekip “Takım Yarışı Türkiye Şampiyonası”na, 10 optimist ise Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Kazanana her yıl laser ödülü getiren Halit Narin Kupası minikler için ayrıca heyecan yaratıyor.

Martı Marina Federasyon Kupası, 2005 yılından bu yana, Türk Turizminin köklü markası Martı Grubu tarafından sponsor ediliyor.  Martı Grubu, kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak, 2006 yılında kurduğu “Martı Marina Yatçılık ve Spor Kulübü”yle gençleri yelken sporu ile buluşturarak ve sporcular yetiştirerek, yelken sporunu destekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!