Genç sporcu Alanya'da moral depoladı

Güncelleme Tarihi:

Genç sporcu Alanyada moral depoladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2013 10:28

Redbull Motogp Rookies Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek 16 yaşındaki Razgatlıoğlu'na destek için Alanya'da etkinlik düzenlendi.

İlçenin Konaklı beldesinde 300 motosikletçi, Alanya belediye binası yanındaki alanda toplandı. Motosiklet tutkunlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinlikte Razgatlıoğlu, gösteri yaptı. Daha sonra katılımcılar, konvoy halinde şehir turu attı.

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın ilk adımı olarak gösterilen Rookies Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek Toprak Razgatlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışların ilkinin 20-21 Nisan'da ABD'de yapılacağını söyledi.

İspanya'da 28-29 Eylül'de yapılacak yarışla sona erecek kupada derece elde etmeyi amaçladığını dile getiren Razgatlıoğlu, "Kenan Sofuoğlu ile bu yarışlar için antrenman yaptım. Beni destekleyenleri mahcup etmemek için var gücümle yarışacağım" dedi.

Babası Arif Razgatlıoğlu ise oğluna moral ve destek vermek için etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Oğlum bu yarışlara katılan ilk Türk olacak. Herkesin desteğini ve duasını bekliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!