Genç millilerde hazırlıklar tamam

Güncelleme Tarihi:

Genç millilerde hazırlıklar tamam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2010 16:26

Basketbolda 2011 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Bulgaristan'da planlanan hazırlık maçlarını hava muhalefeti nedeniyle iptal eden Türk Milli Takımı, çalışmalarını İstanbul'da tamamladı.

Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Bulgaristan'daki hazırlık programını iptal eden genç milliler, İstanbul'da günde iki antrenman yaptı.

Genç Milli Takım Başantrenörü Erhan Toker, yaptığı açıklamada, dezavantajı avantaja çevirmek için günü çift idmanla geçirdiklerini belirtti. Hava muhalefeti şanssızlığına karşın İstanbul'da iyi bir hazırlık kampı yaptıklarını kaydeden Toker, şöyle konuştu:
“Zaman zaman hücum zaman zaman da savunma düzenleri ile ilgili çalıştık. Bu olumsuzluğu fırsat haline getirip antrenmanlarımıza devam ettik. Bir sonraki kamp dönemine kadar ayrılıyoruz. İkili temas bulabilirsek, kadromuzdaki bazı oyuncalara milli maç yaptırmak istiyoruz. Eğer yurt dışından bir temas bulamazsak, Türkiye'deki bölgesel ya da ikinci lig takımlarıyla oynayabiliriz. Yaza kadar biraz daha hazır hale gelmeye çalışacağız ama çocukların şu anki isteğinden memnunuz. Kadromuz geniş ve bir sonraki kampa başka oyuncular da çağırabiliriz. Programa devam ediyoruz.”

Metin Türen'in antrenmanda bileğinin burkulduğunu ve sakatlandığını kaydeden Erhan Toker, oyuncunun 1.5 ay forma giyemeyebileceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!