Genç Milliler Yunanistan sınavında

Güncelleme Tarihi:

Genç Milliler Yunanistan sınavında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2012 13:01

U19 Milli Futbol Takımımız, 23-28 Mayıs 2012 tarihlerinde Danimarka'da düzenlenecek UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5. Grup'taki ilk maçında yarın Yunanistan ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Ballerup Stadı'nda oynanacak ve TSİ 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Marco Fritz yönetecek. Grupta oynanacak günün diğer maçında ise Danimarka ile Güney Kıbrıs Rum Kesimi karşı karşıya gelecek.

15 Mayıs'tan bu yana Almanya'nın Bielefeld kentindeki Hotel-Residence Klosterpforte'te kamp yapan U19 Millilerimiz, dün Danimarka'ya geçti. Çalışmalarını Kopenhag'da sürdürecek U19 Milli Takımımız, müsabakaların tamamlanmasının ardından 29 Mayıs Salı günü yurda dönecek.

U19 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Danimarka maçı öncesi yaptığı açıklamada, "U19 Milli Takımı olarak Almanya'daki 5 günlük hazırlık kampının ardından maça iki gün kala Danimarka'ya geçtik. Danimarka dişli ve iyi bir rakip. Bizi çok zorlayacağı bir gerçek. Tabii ki amacımız birinciliği elde etmek. Umarım birinci olarak Avrupa Şampiyonası vizesi alarak ülkemize döneriz" dedi.

Haberin Devamı

Teknik Direktörü Feyyaz Uçar yönetimindeki U19 Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Okan DENİZ, Taha Can VELİOĞLU (Bursaspor), Ömer KANDEMİR, Recep NİYAZ (Fenerbahçe A.Ş.), Berk İsmail ÜNSAL, Muhammed Alperen UYSAL (Galatasaray A.Ş.), Hasan TÜRK (Beşiktaş A.Ş.), Enver Cenk ŞAHİN (İstanbul BBSK), Okay YOKUŞLU (Kayserispor), Eray ATASEVEN (Manisaspor), Salih UÇAN, Kemal Mert ÖZYİĞİT (Bucaspor), Erhan KARTAL (Denizlispor), Aykut GÜLER (Gaziosmanpaşa), Sefa Akın BAŞIBÜYÜK (1461 Trabzon), Sinan TEKERCİ (1. FC Nürnberg), Atakan YİĞİTOĞLU (Hertha BSC Berlin), Hakan ÇALHANOĞLU (Karlsruher SC), Kenan KARAMAN (TSG 1899 Hoffenheim), İlkay DURMUŞ (VFB Stuttgart).

28 takımın, 4'er takımlı, 7 grupta mücadele edeceği 2011-12 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçları sonunda, gruplarını lider olarak tamamlayacak takımlar finallere katılmaya hak kazanacak. 3-15 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek UEFA U19 Avrupa Şampiyonası finallerine ev sahipliği yapacak olan Estonya, finallere direkt katılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!