Gelir gelmez kupa almak güzel

Güncelleme Tarihi:

Gelir gelmez kupa almak güzel
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2009 12:31

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Cristian Baroni, takıma gelir gelmez TFF Süper Kupa'yı kazanmalarının çok güzel olduğunu söyledi.

Cristian, kulübün aylık resmi dergisinin Eylül sayısında yer alan röportajında, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Beşiktaş'ı yenerek TFF Süper Kupa'yı kazanan takımın içinde yer almanın gurur verici olduğunu belirterek, “Herhalde Dos Santos ile ben, Fenerbahçe'de en kısa sürede kupa kaldıran futbolcularız. Gelir gelmez kupa kazanmak çok güzeldi” dedi.

Transfer olmadan önce de Fenerbahçe'nin Avrupa ve dünyanın en büyük takımlarından biri olduğunu bildiğini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, “Zaten transferin gerçekleşmesinde de bunun büyük etkisi oldu. Fenerbahçe'de beklentilerimi fazlasıyla buldum. Büyük kulüplerin büyük taraftarlarının küçük başarılarla tatmin olmayacağını biliyorum. Onun için Fenerbahçe'de beklentiler hep yüksek ve zaten de böyle olmalı” diye konuştu.

Cristian, çok güçlü bir takım olduklarını ve kadroda her türlü alternatifin bulunduğunu ifade ederek, “Her futbolcunun takıma girebilmesi için çok çalışması gerekiyor. Fenerbahçe'yi, belirlenen hedeflere ulaşabilecek kapasitede bir takım olarak görüyorum” dedi.

Takımda öncelikli görevinin savunma olduğunu dile getiren Cristian, şöyle devam etti: “Defansa yönelik bir orta saha oyuncusuyum. Görevim, rakip atakları tehlikeli hale gelmeden önlemek. Ayrıca takımı hızlı bir şekilde hücuma çıkarmak amacı da taşıyorum. Gol atmak bunlardan sonra geliyor. Uzaktan attığım güzel goller var. Umarım Fenerbahçe'de de kısa bir süre içinde gol atarım.”

Cristian, Brezilya'da devam eden bir ligden geldikleri için fizik olarak hazır durumda olduklarını, takımda Brezilyalı oyuncunun fazla olması nedeniyle uyum sorunu yaşamadıklarını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!