Geleceğin Henry'si

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin Henrysi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü, G.Antepspor’dan transfer edilen 21 yaşındaki golcü için, "Hava hakimiyetinin yanı sıra teknik yönden de üstün özelliklere sahip. İki ayağını da iyi kullanıyor. İleride çok işimize yarayacak" dedi.

BEŞİKTAŞta Gökhan Güleç’in transferi en çok teknik direktör Jean Tigana’yı sevindirdi. Bu oyuncuyu aldıkları için kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile asbaşkan Kıvanç Oktay’a teşekkür eden Fransız hoca, "Geleceğin Henry’si" diye tanımladığı 21 yaşındaki golcüye övgüler yağdırdı.

Gökhan’ın ileride Beşiktaş ve A Milli Futbol Takım’ın değişmez golcüsü olacağını öne süren Tigana, şunları söyledi: "Ümit Milli Takım’da da başarılı maçlar çıkaran bu oyuncuyu takip ettiriyordum. Ben, Gökhan’ı vatandaşım Henry’e benzetiyorum. Onun, Gaziantepspor’da oynadığı hemen her maçta golü var. Beşiktaş’ta tecrübeli arkadaşlarının arasında daha da ustalaşacak."

Tam aradığım golcü

Gökhan Güleç
’in hava hakimiyetinin yanı sıra teknik yönden de üstün özelliklere sahip olduğunu, her iki ayağını da mükemmel kullandığını vurgulayan Tigana, "Araştırdım, alt yapısı sağlammış. İnegölspor’da iyi bir eğitim almış. Gökhan, Beşiktaş’ın gelecekte gurur duyacağı bir oyuncu olacak" dedi.

Fransız hoca, Türkiye liglerinde transfer edilecek bazı genç oyuncuların bulunduğunu belirterek, "Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim kurulumuz siyah beyazlı takımın geleceğini oluşturuyor. Beşiktaş alt yapısında da yıldızlar var" diye konuştu.

İMKB’ye bildirildi

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’den, İMKB’ye gönderilen yazıda, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3,5 yıllık sözleşme imzalanan Gökhan’la ilgili şu bilgilere yer verildi: "Gaziantepspor’un lisanslı futbolcusu Gökhan Güleç’in transferi için Gaziantepspor’a sözleşme fesih bedeli olarak futbolcularımız Adem Dursun ile Veysel Cihan’ın bonservis haklarının devrinin yanı sıra, 1 milyon dolar şirketimizce ödenecektir. Gökhan Güleç ile 2,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu, transfer bedeli olarak 250 bin YTL garanti para ve 12 bin 500 YTL maç başı olmak kaydıyla sözleşme imzalanmıştır."

Şampiyon Kartallara yönetimden ödül

İSPANYA’nın Caceres kentinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmaları’nda şampiyon olan Beşiktaşlı atletler, kazandıkları 6 kupa ve 8 madalya ile başkan Yıldırım Demirören’in huzuruna çıktılar. Yönetici Bülent Deriş atletizmde hamle yaptıklarını ve hedeflerinin Dünya Kulüplerarası Şampiyonası’nda kupa akaznmak olduğunu söyledi. Deriş, birinci olan Ancuta Bobocel ile ikinci olan Hülya Ongun’a özel ödül vereceklerini açıkladı. Deriş ayrıca antrenör Uğur Özdemir, menajer Ömer Aras, takım kaptanı Türkan Erişmiş’in başarı için büyük emek sarfettiğini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!