Gece yarısı maç

Güncelleme Tarihi:

Gece yarısı maç
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2013 00:25

Spor Bakanı ve TFF Başkanı bile gündüz maçı isterken ilk hafta karşılaşmaları saat 21.45’te.

Haberin Devamı

Suat Kılıç ve Yıldırım Demirören’in söylediklerinin tam tersine lig maçlarının çok geç saatlere alınması büyük şaşkınlık yarattı...

16 Ağustos’ta start alacak Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta programı dün açıklandı... Lig maratonu başlamadan önce Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bu sezon maçların gündüz oynanması çağrısında bulunmuştu... Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören de Bakan Kılıç’ın bu önerisine destek vererek “Bugün futbola bakın, kötü tezahürattan seyirci gelmiyor, aile yok. Sayın Bakanımızın söylediği bir şey vardı, bunda hemfikirim. Kulüplerimizden rica ediyorum, maçlar gündüz oynansın” ifadesini kullanmıştı. Maçların gece oynanması durumunda işin içine alkolün girdiğini ve seyircinin agresifleşip, futbolun güzelliğini bozduğunu savunan Demirören, federasyon olarak ellerinden geleni yapacaklarını da açıklamıştı. Ama aynı TFF’nin dün açıkladığı ilk hafta programında maç saatlerinin 21.45 olarak açıklaması kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

‘SICAKLIK’ BAHANESİ KABUL GÖRMEDİ

SÜPER Lig’in açılış maçı olan Medical Antalya-Kayseri Erciyes maçı ile Torku Konya-Fenerbahçe, Beşiktaş-Trabzon ve G.Saray-Gaziantep karşılaşmalarının 21.45’te başlayacak olması büyük şaşkınlık yarattı. Gündüz maçlarına ilişkin yapılan bu iddialı açıklamaların ardından, sıcakların gerekçe gösterilerek mücadelelerin gece yarısına koyulması büyük tezat oluşturdu ve bu bahane kamuoyu tarafından geçerli bulunmadı... Özellikle sosyal medyada ilk hafta programına tepkiler yükselirken, en erken maçın bile saat 20.00’de oynanacak olması eleştiri konusu oldu.

Beşiktaş-Trabzon maçı 18 Ağustos’ta oynanacak

TFF’nin dün açıkladığı ilk hafta programı ise şöyle: 16 Ağustos Cuma: 21.45: MP Antalya-K.Erciyes (Akdeniz Üniversitesi). 17 Ağustos Cumartesi: 20.00: K.Karabük-Kasımpaşa (Dr. Necmettin Şeyhoğlu), Ç.Rize-G.Birliği (Yeni Rize Şehir), 21.45: T.Konya-Fenerbahçe (Atatürk). 18 Ağustos Pazar: 20.00: Akhisar Bld-SB Elazığ (19 Mayıs), Eskişehir-Bursa (Atatürk), 21.45: Beşiktaş-Trabzon (Atatürk Olimpiyat). 19 Ağustos Pazartesi: 20.00: Kayseri-Sivas (Kadir Has), 21.45: G.Saray-G.Antep (TT Arena).

BAKMADAN GEÇME!