Gece düğün sabah deplasman

Güncelleme Tarihi:

Gece düğün sabah deplasman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 00:47

İstanbul’da Ayşe Sena Aksoyman’la hayatını birleştiren başarılı futbolcu, Beşiktaş’ın bugün saat 13.45’te deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçı için Sivas’a uçtu.

Haberin Devamı

ZİRAAT Türkiye Kupası C Grubu 2’nci hafta maçında bugün deplasmanda Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup takımı Sivas Belediyespor’la karşılaşacak olan Beşiktaş’ta çiçeği burnunda damat Mustafa Pektemek de kafilede yer aldı. Önceki akşam Ayşe Sena Aksoyman’la İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel’de evlenen siyah beyazlı takımın golcü oyuncusu, dün de siyah beyazlı kafileyle birlikte Sivas’ın yolunu tuttu. Pektemek’in ilk 11’de maça başlaması bekleniyor.

ÇiÇEKLERLE KARŞILANDI

MUHSİN Yazıcıoğlu Stadyumu’nda bugün saat 13.45’de Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Süper Lig Lideri Beşiktaş’ı dün Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda bir grup taraftar karşıladı. Siyah beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.
Güneş’e çiçek veren taraftarlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra havaalanından otobüsle otele gelen kafile, burada da taraftarların tezahüratlarıyla karşılandı.

 

BAKMADAN GEÇME!