Gazi'den lüks teklif

Güncelleme Tarihi:

Gaziden lüks teklif
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

2001’deki turnuvanın aday kenti yine Antalya

Merkezi Almanya'da bulunan Gazi firması, önümüzdeki yıl üçüncüsünü organize etmek için harekete geçtiği uluslararası turnuvaya Antalya'nın da 100 milyar lira katkıda bulunmasını istedi.

Teklif ATSO’ya

Merkezi Almanya'da olan Gazi firması, 2001 yılında organize edeceği uluslurarası futbol turnuvasını yine Antalya'da yapmak istiyor. Ancak firma, son iki yıldır tamamen kendi kaynakları ile organize ettiği turnuvaya bu kez Antalya'nın mali katkıda bulunmasını talep etti. Gazi firması, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na faks çekerek, turnuvaya katılacak 6 takımın ulaşım ve konaklama masrafları ile Atatürk Stadı'nın kira bedelini karşılanmasını istedi.

Ünlü takımlar

Geçtiğimiz Ocak ayında Antalya'da yapılan turnuvaya Bayern Leverkusen, Borissia Dortmund, Schalke 04, Feyenoord Rotterdam ve Galatasaray takımları katılmıştı. 2001 yılında organize edilecek Gazi Cup 3 için bu kez 16 aday takım var. Bunlar; B.Leverkusen, B.Dortmund, Olimpiakos, Ajax, PSV Emdhoven, Anderlecth, Paris Saint Jermen, FC Bayern München, Feyenoord Rotterdem, Monaco, Dinamo Kiev, Spartak Moskova, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Antalyaspor'dan oluşuyor.

5 yıllık teklif

Önümüzdeki sezonun devre arasında organize edilecek turnuva, bunların arasından seçilecek 6 takımın katılımı ile yapılacak. Gazi firması, ATSO'ya çektifi faks mesajında, geçtiğimiz Ocak ayından yapılan ve Eurosport'tan canlı olarak yayınlanan turnuvayı sadece Almanya'da 6 milyon 855 bin kişinin izlediğine dikkat çekerek, Antalya'nın tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Gazi firması, turnuvanın 5 yıl daha Antalya'da düzenlenmesi teklifini getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!