Gaziantepspor'un yükselen değeri: De Nigris

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepsporun yükselen değeri: De Nigris
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2007 12:57

Gaziantepspor'un Meksikalı oyuncusu Antonio De Nigris, gol krallığı yarışında 5 golle ilk sıraya yükselirken, takımında da yükselen değer olarak göze çarpıyor.

Gaziantepspor'da ikinci sezonunu geçiren Antonio De Nigris'le, geçen sezon başında Gaziantepsporla anlaşma imzalayan İtalyan teknik adam Walter Zenga'nın tavsiyesi üzerine mukavele yapıldı.

Brezilya'nın Santos takımının futbolcusu iken Gaziantepspor'la anlaşan Meksikalı futbolcu De Nigris, 29 yaşında ve forvet mevkinde görev yapıyor.

Fenerbahçe maçında Gaziantepspor'un tek golünü atan ve gol sevinci sırasında yüzüne maske takması ile gündeme gelen De Nigris, 4-3 biten Kayserispor maçında, kırmızı-siyahlı takımın 3 golünü, son olarak da 2-1 galip biten Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında da takımı adına yine bir gol kaydetti.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ FORVET OYUNCUSU OLMAYA ADAY

Gaziantepspor'un iyi bir takım kadrosuna sahip olduğunu, yetenekli futbolculara sahip olduğunu anlatan teknik direktör Mesut Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, De Nigris'in Türkiye'nin en iyi forvet oyuncusu olmaya aday olduğunu söyledi.

Meksika uyruklu oyuncunun kumaşının iyi olduğunu, kaliteli ve düzgün bir futbolcu olduğunu ifade eden Bakkal, “Sezon başında biz ona inandık o da bize inandı. Aslında takım genelinde iyiyiz. Takıma da haksızlık yapmamak gerekir, De Nigris'e diğer takım arkadaşları da katkı sağlıyor. Daha da iyi olacak” dedi.

De Nigris'in sezon sonunda 15 gole ulaşması halinde ona ayrı bir ödeme planı yapmayı teklif ettiklerini, buna son kararı verecek olanın da sezon sonunda yönetim kurulu olduğunu ifade eden Bakkal, De Nigris de diğer takım arkadaşları gibi antrenmanlarda canla başla çalışıyor. Onun takımımızın başarısına çok büyük katkılar yapacağına inanıyorum. İnşallah nazar değmeden başarılı olmaya devam eder. O Türkiye'nin en iyi forveti olacak bir oyuncu” dedi.

Bakkal, takımda patlama yapmak üzere olan çok sayıda hazır futbolcusu olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Takım olarak gerçekten çok iyi çalışıyoruz. Bir futbolcunun başarısı değil de takımın başarısını konuşmak gerek. Biz takım olarak çok iyiyiz. İyi bir kaynaşma oldu. 6-7 futbolcu yeni geldi, gidenler var. Yepyeni bir takım yaratıyoruz. Nigris'in yanına ilerleyen haftalarda başka Antonio Nigris'ler de katılacaktır. Gaziantepspor'un geleceğini düşünüyoruz. Bugün 1985, 1987 ve 1988 doğumlu oyunculara artık forma veriyorum. Hak eden formayı giyiyor ve oynuyor. Bunlar ileride Gaziantepspor'a çok faydalı olacak çocuklar."

Gaziantepspor'un başarılı forvet oyuncusu De Nigris ise Gaziantepspor için çok sayıda gol atmak istediğini, takımdaki arkadaşları ile iyi anlaştığını, önemli olanın takımın başarısı olduğunu belirtti.

Geçen sezon kırmızı-siyahlı takımla anlaşan De Nigris, kırmızı-siyahlı kulüple, bir yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya imza atmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!