Gaziantepspor – Nazilli Bld. maçı ne zaman? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor – Nazilli Bld. maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda Detaylar haberimizde...
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 18:22

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü hafta mücadelesinde Gaziantepspor, deplasmanda Nazilli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Bu maçın ardından Gaziantepspor 2, Nazilli Belediyespor ise 1 puana yükseldi. Peki Gaziantepspor – Nazilli maçı hangi gün? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Alaaddin Demirözü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor'la yapacakları maçta, galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Demirözü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lig ve kupadaki zorlu maratonda başarıyı hedeflediklerini, bu doğrultuda hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. 

Kupada daha iyi mücadele ettiklerini ancak henüz puan alamadıklarını ifade eden Demirözü, "Son vuruşlarda cömert davranıyoruz. Gaziantepspor maçında bu şansızlığı kırmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle kupadaki ilk galibiyetimizi Gaziantepspor karşısında almak istiyoruz" diye konuştu. 

Öte yandan, Nazilli Şehir Stadı'nda yarın oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları, kapalı tribün için 20, açık tribün için de 10 lira olarak açıklandı.

Haberin Devamı

Peki Gaziantepspor – Nazilli maçı hangi gün? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Gaziantepspor – Nazilli maçı, yani yarın saat 15:30’da oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranından canlı yayınlanacak.

Â

Gaziantepspor – Nazilli Bld. maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda Detaylar haberimizde...

BAKMADAN GEÇME!