Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 18:23

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki ilk resmi maçını Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor deplasmanında oynayan Trabzonspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen her iki takımın da yedekleriyle oynadığı karşılaşmanın golleri Hakan Çinemre (Dk.43) ve Muhammet Uyanık'tan (Dk.69) geldi.

Haberin Devamı

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Arda Kardeşler, Çetin Demirhan, Serdar İla 
Gaziantepspor: Alperen Uysal, Koray Arslan, Hakan Çinemre, Abuda (Dk. 77 Serkan Bakan), Emre Nefiz, Abdulkadir Kayalı, Muhammed İldiz, Orkan Çınar, Caner Güler, Habibou (Dk. 46 Oktay Aydın), İlker Günaslan (Dk. 55 Muhammet Uyanık) 
Trabzonspor: Esteban, Salih Dursun (Dk. 84 Yusuf Yazıcı), Douglas, Musa Nizam, Alper Uludağ, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan (Dk. 61 Muhammet Beşir), Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Marin (Dk. 75 Abdulkadir Ömür), Deniz Yılmaz 
Goller: Dk. 43 Hakan Çinemre, Dk. 69 Muhammet Uyanık (Gaziantepspor) 
Sarı kart: Dk. 78 Okay Yokuşlu (Trabzonspor) 

Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor
İŞTE MAÇIN GOLLERİ:
43. dakikada Gaziantepspor, Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiraladığı ve ilk resmi maçına çıkan Hakan Çinemre ile öne geçti. Orkan Çınar'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanı içinde Hakan Çinemre topu ağlara gönderdi: 1-0. 
69. dakikada Gaziantepspor, farkı ikiye çıkardı. Kaleci Alperen Uysal'ın degajında top Salih Dursun'dan sekerek Musa Nizam'a ulaştı. Musa'nın kafa vuruşuyla kaleci Esteban'a göndermeye çalıştığı topa hareketlenen Muhammet Uyanık, araya girerek kazandığı topla kaleciyi geçti ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0. 

Haberin Devamı

Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor

 MANDIRALI: BU MAÇ BİZİM İÇİN ÖLÇÜ DEĞİL
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gaziantepspor maçında istenilen futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Hava şartlarının futbolcuları etkilediğini belirten Mandıralı, saha zemininin de kötü olduğuna dikkat çekti. Mandıralı, "Bu maç bizim için ölçü değildir. Çünkü az oynayanlar ve gençlerle oluşan bir kadroyla çıktık sahaya. Bugün istediğimiz futbolu yansıtamadık ve kaybettik. Nelerin bizi beklediğini ve çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

TOPÇU: SONUÇ İÇİMİZİ ISITTI
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, saha şartlarının zor olduğunu belirterek, "Sonuç güzeldi, içimizi ısıttı. Grubun son maçında Trabzonspor ile hem güzel mücadele oldu hem de güzel bir galibiyet aldık. Genç oyuncularımızı oynattık ve bir kez daha gördük ki ileride daha da katkı yapacaklar. Gruptan çıktık ama önemli olan gruptan devamını getirebilmek. Önümüzde Galatasaray maçı var. İnşallah o maçı da iyi bir şekilde oynayıp geçmeyi düşünüyoruz” diye konuştu. 

BAKMADAN GEÇME!