Gaziantep'in birincisi ECI Men Cosmetics

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepin birincisi ECI Men Cosmetics
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 18:25

Işıklar Dünya Off-Shore 225 Şampiyonası'nın 11. ayak yarışları Gaziantep'te yapıldı.

İstanbul Off-Shore Kulübü tarafından düzenlenen şampiyonada, 25 tur için parkura çıkan 8 tekne podyum için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Yarışın sonlarına doğru GSYİAD-Galatasaray takımına ait yarış teknesi takla attı. Daha temkinli hareket eden diğer takımlar, herhangi bir takla veya spin dahi atmadan bitiş noktasına geldi.

Şampiyonada, 47.58.189'luk zamanla ECI Men Cosmetics birinci, 48.07.299'luk zamanla YKM Sport ikinci ve Beşiktaş-Miele ise 48.12.806'lık zamanla üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye girenlere kupaları, Gaziantep Vali Yardımcıları Mevlüd Kurban ve Mehmet Taşdöğen, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz tarafından verildi.

Güzelbey, ödül töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmada emeği geçen herkese teşekkür etti. İki yıl önce de Gaziantep'te sürat teknesi yarışları yapıldığını ve yarışların Rumkale'de gerçekleştirildiğini dile getiren Güzelbey, şunları kaydetti:
“Bu defa da Zeugma'da yapıldı. Zeugma, bildiğiniz gibi 2 bin 300 yıl önce yaşayan büyük bir medeniyetin kalıntılarının olduğu bir yer. Buradan çıkan mozaikler sadece Türkiye değil bütün dünyanın ilgisini çeken bir görüntüde. 2 bin 300 yıl önce burada büyük bir zenginlik ve medeniyet vardı. Bugün görüyoruz ki aynı zenginlik, aynı medeniyet farklı bir boyutta yine bu bölgede, bu şehirde bulunmakta.”

Yarışların 12. ayağı yarın saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!