Gavin Schmitt Arkas'ı şampiyonluğa taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Gavin Schmitt Arkası şampiyonluğa taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 12:00

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan Arkas Spor'un Kanadalı pasör çaprazı Gavin Schmitt, sezonun sonunda toparlanıp önemli bir şampiyonluk elde ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ligde 2014-2015 sezonunu zirvede bitiren Arkas Spor'un başarılı oyuncusu Schmitt, play-off final etabında 4 dalda ödül alarak takımının şampiyonluğuna büyük katkı verdi. Kanadalı oyuncu final etabının "en değerli, en skorer, en iyi smaçör ve en iyi servis atan" oyuncusu seçildi. Schmitt, yaptığı açıklamada, takım olarak şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını anlattı. Şampiyonluğun ortak hareket etmekten geçtiğini dile getiren Schmitt, şöyle konuştu: "Play-off final etabında takım olarak hareket edip çok iyi oynadık ve şampiyon olduk. Sezon içinde iniş çıkışlarımız vardı. Alınan kötü sonuçların ardından hatalarımızı ortaya koyup, bunları düzeltmemiz gerekiyordu. Play-off geldiği zaman da en hazır şekilde mücadeleye başladık. Sezon genel anlamda iyi geçti diyebilirim. CEV Kupası'nda altın sette bir üst tura çıkamadık. İniş çıkışlarımız oldu ama sezon sonunda toparlanıp şampiyon olmamız çok önemliydi."


Halkbank'a karşı oynadıkları müsabaka
Kariyerinde play-off final etabının ikinci maçında Halbank'a karşı oynadıkları ve 24-18 geriye düşmelerine karşın 27-25 kazandıkları ikinci setin çok heyecanlı geçtiğini ifade eden Schmitt, "Çok büyük şansımız da vardı" dedi.
Schmitt, gelecek sezon Brezilya'nın Funvic Taubate takımında forma giyeceğini belirterek, "Brezilya liginde oynamak her zaman hayalimdi. Orada da amacım şampiyonluk. Bir yıllık anlaşmadan sonra ne yaparım bilmiyorum" ifadelerini kullandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!