Gana'lı Hasan'dan prensipte ‘evet’

Güncelleme Tarihi:

Ganalı Hasandan prensipte ‘evet’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor, Gana Milli Takımı'nın orta sahasında oynayan ve 1996-97'de Afrika'da yılın futbolcusu seçilen 22 yaşındaki Geoal Hasan ile prensip anlaşmasına vardı. Gana'nın Golffiles takımında forma giyen Hasan'ın yönetici İsmail Demir ile yarın veya pazartesi Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Bu arada ismi sır gibi saklanan Arjantinli bir santforun da takibe alındığı öğrenildi.

Hikmet Onur yollara düştü

Trabzonspor Asbaşkanı Hikmet Onur, Sakarya'ya gidip Nikolovski sorunun çözdükten sonra dün de Çanakkele'ye gitti. Tamer ve Erman'ın bonservisindeki pürüzleri giderecek olan Onur, pazartesi günü de Gaziantep'e geçerek Cem ve Abdülkadir ile ilgili bonservis sorununu çözümleyecek.

Karadeniz Yat Rallisi başlıyor

Uluslararası 3. Karadeniz Yat Rallisi'nin (KAYRA98) startı bugün İstanbul'da verilecek. Ataköy Marina'da saat 09.00'da startı verilecek ralliye, 16 ülkeden 46 yat ve 140 denizci katılacak. 58 gün sürecek 3. Karadeniz Yat Rallisi'nde yatlar, Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya ve Gürcistan limanlarına uğrayarak, 28 Ağustos'ta yeniden Ataköy Marina'ya giriş yapacak.

Kocaelispor Ventspils'le ilk randevuda

Kocaelispor, Inter Toto Kupası 2. turundaki ilk sınavını bugün Letonya'nın Ventspils takımı karşısında deplasmanda veriyor. Letonya'nın Riga kentindeki karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşmanın rövanşı 10 Temmuz'da İzmit'te oynanacak.

Kammerling'den dünya rekoru

İsveçli yüzücü Anna-Karin Kammerling, bayanlar 50 metre kelebekte dünya rekoru kırdı. İsveç'te düzenlenen ülke şampiyonasında 50 metre kelebekte 26.39'luk bir derece elde eden 19 yaşındaki Kammerling, Hollandalı Inge de Bruijn'e ait olan 26.54'lük rekoru kırmış oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!