Galatasaraylı futbolcular açılışta

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı futbolcular açılışta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2006 14:52

Galatasaraylı futbolcular Ümit Karan ve Volkan Arslan ile Gençlerbirliği Antrenörü Bülent Korkmaz, Adidas Challenge Futbol Turnuvası'nın açılışına katıldı.

Ali Sami Yen Stadı'nın yanına kurulan sahalarda yapılan turnuvanın İstanbul Avrupa Yakası elemelerinin açılışını yapan futbolcular, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılanırken, genç futbolcu adayları, Ümit ve Volkan'dan imza almak için birbirleriyle adeta yarıştı.

Futbolcular, daha sonra turnuvaya katılan gençlerle birlikte sahada fotoğraf çektirdi.

ÜMİT: “YENİ SEZONA HAZIR OLMAK İSTİYORUM”

Sezon içinde ciddi bir sakatlık geçiren sarı-kırmızılıların golcü futbolcusu Ümit Karan, tedavisinin sürdüğünü, yeni sezona hazır hale gelmek istediğini söyledi.

Günde 4-5 saat çalıştığını belirten Ümit, “Elimden geleni yapıyorum. Umarım yeni sezona hazır bir şekilde girerim” dedi.

Ümit, Fenerbahçeli Tuncay'ın “bir baba hindi” tezahüratı ile ”20.45” esprisinin kendilerini hırslandırıp hırslandırmadığı sorusuna, “Aslında bu konularda yorum yapmak istemiyorum. Bunlar spora renk katan şeylerdir. Dünyanın her yerinde bu tür şeyler oluyor” diye yanıt verdi.

Volkan Arslan ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın istifası ile ilgili bir soruya, “Bizim camiamızı ilgilendiren bir konu değil ama şok etkisi yarattı. Futbol bu, ne olacağı belli olmuyor. Her an sürprizler olabiliyor” diye cevap verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!