Galatasaraylı eski yıldızlardan Mehmetçik'e destek

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı eski yıldızlardan Mehmetçike destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2007 15:13

Fethiye'nin Göcek beldesinde Göcek Şöhretler Takımı ile karşılaşan Galatasaray'ın eski yıldız futbolcuları, şehitlere saygı ve terörü lanetlemek amacıyla sahaya “Hepimiz Mehmetçiğiz” yazılı pankartla çıktılar.

Haberin Devamı

Muğla bölgesinden Şinasi Kurt, İbrahim İndabi, Ahmet Yaman'ın yönettiği maça, Galatasaraylı şöhretlerden oluşan takım; Hasan Reis, Turgay Kazancı, İsmail Demiröz, Aydın Olcay, Furkan Ölçer, Cengiz Yazıcıoğlu, Erhan Önal, Cüneyt Tanman, Tanju Çolak, Alp Yalman ve Süleyman Birben 11'i ile çıktı.

Takımın yedekleri ise Murat İnan, Turgay Aksu ve Bülent Alkılıç, sanatçı Yıldo, Abidin Özdemir, Sinan Cillov, Arkın Optan, Cihat Aksu'dan oluştu.

Göcek Şöhretler Takımı ise Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır, Yalçın Dim, Kudret Akdolun, Ufuk Türkmen, Mehmet Ali Bursalı, Nazif Türk, Mustafa Arsal, Yusuf Ugan, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Fatih Yılmaz Ezicioğlu ve hakim Zülfikar Celayir'den oluştu.

Haberin Devamı

Fethiye Ağır Ceza Reisi Devlet Demirbilek, Metin Parça, Onur Ugan, Fahrettin Yılmaz ve Mehmet Ugan ise yedekler arasında yer aldı.
Büyük ilgi ile izlenen karşılaşmayı eski Galatasaraylılar 3-1 kazanırken, golleri Tanju Çolak, Cüneyt Tanman ve Erhan Önal attı.
Göcek Şöhretler Takımının tek golünü ise Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek kaydetti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dostluk karşılaşması sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar eski şöhretlere yoğun ilgi gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!