Galatasaray'da şok! 'Bilal Kısa transferi bitti' derken...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda şok Bilal Kısa transferi bitti derken...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 16:53

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, daha önce bedelsiz olarak Galatasaray'a gideceği belirtilen Bilal Kısa hakkında şok bir açıklama yaptı: "Aramızdaki özel sözleşme gereği Galatasaray'ın Bilal'i alabilmesi için bize 1 milyon TL ödeme yapılması gerekiyor."

Haberin Devamı

Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Bilal Kısa konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, milli futbolcunun serbest kalabilmesi için kendilerine 1 milyon TL ödeme yapılması gerektiğini açıkladı.

Galatasarayda şok Bilal Kısa transferi bitti derken...

TFF kayıtlarına göre Bilal Kısa'nın sözleşmesi 31 Mayıs 2015'te bitti görünüyor (altta). Ancak Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Bilal'in sözleşmesinde özel bir madde olduğunu söyledi.

Galatasarayda şok Bilal Kısa transferi bitti derken...

Haberin Devamı

Bilal’in sözleşmesinde özel bir madde olduğunu söyleyen başkan Eryüksel, "Bilal'in serbest kalması için bize 1 milyon TL ödemesi gerekiyor. Galatasaray’ın bu sözleşmeden haberi herhalde yok" dedi.

Galatasarayda şok Bilal Kısa transferi bitti derken...

BAŞKAN ERYÜKSEL: GEKAS'I GERİ ALABİLİRİZ
Hüseyin Eryüksel, geçen sezon teknik direktör Roberto Carlos’la yıldızı barışmadığı için kadro dışı kalan ve ardından sözleşmesi feshedilen Yunan golcü Theofanis Gekas hakkında sürpriz bir açıklama yaptı. Eryüksel, "Gekas, alacakları için kulübü UEFA ve FIFA’ya şikayet etmedi. Onunla tekrar temasa geçebiliriz. Kendi kararı da önemli" dedi.

Galatasarayda şok Bilal Kısa transferi bitti derken...

Cihat Arslan, kendisini Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü yapan imzayı, kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ile birlikte imzaladı.

ARSLAN: GEKAS'I HERKES İSTER
Akhisar Belediyespor'un yeni teknik direktörü Cihat Arslan da, "Gekas takımın ligde kalmasına büyük katkı yaptı. Herkesin takımında isteyeceği bir oyuncu. Öncelikle neden gittiğini detaylarıyla ögrenmek isterim. Dönmesi için şartlarım olur" dedi. Geçen sezon 13 gol atan Gekas, mart ayında kadro dışı bırakılmıştı.

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA OPERASYON KAPIDA
Akhisar Belediyespor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Cihat Arslan, öncelikli olarak takımı çok değişiklik yapıp ana yapıyı bozmadan tazeleyeceklerini söyledi. Bilal, Bruno, Mehmet Akyüz ve Vaz Te hariç tüm futbolcuların sözleşmesinin devam ettiği Akhisar Belediyespor’da en az 5 isimle yolların ayrılması bekleniyor. Futbolcu olarak forma giydiği yeşil siyahlılara 25 yıl sonra dönen Cihat Arslan, "Korakor mücadele eden, savaşıp pes etmeyen, oynamaya ve kazanmaya çalışan bir takım olacağız. Hiçbir maçta mücadeleyi, kazanma arzusunu bırakmayacağız" dedi.

BAKMADAN GEÇME!