Galatasaray'da operasyon! 7 futbolcunun bileti kesildi

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda operasyon 7 futbolcunun bileti kesildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 10:18

Kolbein Sigthorsson, Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou'nun sözleşmelerini karşılıklı olarak fesheden Galatasaray, birkaç gün içinde dört futbolcuyu daha gönderecek,

Haberin Devamı

Devre arası transfer döneminin resmen başlamasına sayılı günler kala Galatasaray yönetimi, peş peşe radikal kararlar aldı.

Dün ilk olarak İzlandalı santrfor Kolbein Sigthorsson'un menajeri ile görüşerek sözleşmenin feshi konusunda anlaşmaya varan sarı kırmızılı yönetim, daha sonra Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou ile de yolları ayırdı.

Galatasaray yönetimi, bu üç futbolcunun yanı sıra, uzun süredir kadro dışı olan Jem Paul Karacan, Endoğan Adili, Umut Gündoğan ve Lucas Ontivero'nun da sözleşmelerini birkaç gün içinde feshedecek.

YASİN VE CHEDJOU’YA AĞIR CEZA
Galatasaray Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası’nda dün yapılan Tuzlaspor maçında kırmızı kart gören ve teknik direktör Jan Olde Riekerink’in de tepkisini alan futbolcular Yasin Öztekin ile Aurelien Chedjou’ya ağır bir ceza kesti. Kulüp yetkilileri, iki oyuncuya 250'şer bir Euro para cezası verildiğini açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!