Galatasaray'da büyük düşüş

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda büyük düşüş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2010 21:43

Spor Toto Süper Lig 8. hafta karşılaşmaları bir maç hariç tamamlandı. Karşılaşmalar sonrasında Bursaspor liderliğini sürdürdü.

Spor Toto, Süper Lig 8. hafta karşılaşmaları 1 maç hariç tamamlandı. Süper Lig'de bugün 4 karşılaşma yapıldı. Günün son maçında Ankaragücü'nü sahasında konuk eden Galatasaray, Başkent ekibine 4-2 yenildi. Şampiyonluğun iddialı takımlarından Trabzonspor ise Kasımpaşa karşısında adeta gol oldu yağdı. Kasımpaşa'ya konuk olan bordo mavililer, maçı 7-0 kazandı.

Gençlerbirliği sahasında Medical Park Antalyaspor'a 3-2 yenilirken, Kayserispor, Sivasspor karşısında 4-1'lik bir galibiyet elde etti.

DEPLASMAN TAKIMLARININ BAŞARISI

Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşması haricinde tamamlanan 8. haftada, deplasman takımlarının başarısı dikkati çekti. 8. hafta karşılaşmalarında 4 maçta deplasman takımları galip gelirken, 3 karşılaşmayı ev sahibi takımlar kazandı. Son şampiyon Bursaspor ile ligin yeni ekibi Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşması ise 2-2 berabere sonuçlandı.

İSTANBUL, HİÇ PUAN ALAMADI

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası İstanbul takımları için kötü geçti. Yarın Konya deplasmanında sahaya çıkacak Fenerbahçe dışındaki İstanbul takımları haftayı puansız kapattı. Beşiktaş, evinde Manisaspor'a 3-2, Galatasaray evinde Ankargücü'ne 4-2, Kasımpaşa da sahasında Trabzonspor'a 7-0 yenilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da deplasmanda Eskişehirspor karşısından 1-0'lık mağlubiyetle döndü. Bir diğer İstanbul takımı Fenerbahçe, 8. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Bugünkü maçların ardından Spor Toto Süper Lig'de oluşan puan durum şöyle:

Galatasarayda büyük düşüş
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!