Galatasaray'a transfer müjdesi!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya transfer müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 17:12

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GSTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Nazifoğlu'nun gündeme ilişkin açıklamaları şu şekilde:

Süper Kupa finaline değinen Nazifoğlu, "Maçı Muslera aldı demek diğer oyunculara haksızlık. Bütün çocuklar canlarını dişlerine takıp 'Galatasaray kaybetmez' ruhunu geri getirdiler. Muslera dünyanın ilk 5 kalecisinden biri; belki Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi kaleci bile olabilir ama orada oynayan diğer kardeşlerimin de zaferde büyük payı var. ‘Muslera olmasaydı kazanamazdık’ diyenlere katılmıyorum. Muslera karakteri ve şekliyle bize çok güzel uydu. Kendisinden çok memnunuz; uzun yıllar onunla devam etmek istiyoruz" dedi.

"CHEDJOU MUTLU... DZEMAILI İÇİN TEKLİFLERE AÇIĞIZ"
Transfer gelişmeleri hakkında bilgi veren Nazifoğlu, takımdan ayrılma ihtimali bulunan Chedjou ve Dzemaili ile ilgili, "Aurelien Chedjou bizim futbolcumuz. Onun için bize gelen herhangi bir teklif yok. Hatta Chedjou ve menajeri çıkan haberlerden rahatsız olmuşlar ki futbol direktörümüz Cenk Ergün'e 'Burada mutluyuz ve devam etmek istiyoruz' dediler. Bize ulaşan resmi bir teklif yok. Aynı cümleleri Dzemaili için kuramayorum. Chedjou ne kadar mutluysa ve kalmak istiyorsa; Dzemaili tam tersi. Bu saatten sonra Dzemaili zor görünüyor. Biz Galatasaray olarak Dzemaili konusunda tekliflere açığız. Teklif getirecek, kabul edersek gidecek" şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı

TRANSFER MÜJDESİ
Leiva konusunda yeni bir gelişme olmadığını belirten Nazifoğlu, sonuna yaklaştıkları oyuncular olduğunu, orta sahaya mutlaka transfer yapacaklarını söyledi.

Nazifoğlu, "Sayı vermeyeyim ama bu rakam 1'de kalmayacak gibi görünüyor" dedi. Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Jason Denayer'in geri dönmek istediğini aktaran Nazifoğlu, "Denayer'in dönmek istediğini duyuyoruz. Menajerler ve basın aracılığıyla bunları öğreniyoruz. Direkt girişimimiz yok. Chedjou'nun gitme ihtimaline karşı sıcak bakıyorduk. Oraya artık 6. bir adam lüks olur mu onun kararını hoca verecek. Açıkçası ben çok istekli değilim Denayer konusunda" diye konuştu.

"GALATASARAY'DA OLDUĞUM SÜRECE OYNAMAYACAKLAR"
Riekerink tarafından kadrodışı bırakılan Tarık, Olcan ve Umut için ise Nazifoğlu, "Galatasaray'da olduğum sürece Tarık, Olcan, Umut bir daha Galatasaray'da oynamayacaklar. Buradaki konuşmalarımda onlar için 'Oturdukları yerden, yan yatarak para alacak çocuklar değiller' demiştim. Ama bu fikrim gün geçtikçe değişiyor. Teklif var, bizim paranın yarısını bile zor buluyoruz. Ama gitmek istemiyorlar. Basında çıkan haberlerin artık doğru olduğuna inanıyorum.

Haberin Devamı

Her şey para değil. Kontratlarımız var, o parayı vereceğiz ama ben olsam Galatasaray’a zarar vermeden giderim. Tabii ki kimse Galatasaray'dan gitmek istemez ama biz de başarısız olduğumuzda başka isimler gelecek. Bu dönemde artık Galatasaray onlardan yararlanamıyor, gitmeleri gerekiyor. Gitmiyorlarsa Oturup para alacaklar. Bunu ne kadar kendilerine yedirecekler bilemiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!