Galatasaray'a olan inancı tam...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya olan inancı tam...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2014 15:10

Sarı kırmızılı kulübün eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacağını inandığını ve Beşiktaş'ın önünde tamamlayıp Devler Ligi vizesini alacağını söyledi.

Haberin Devamı

Abdurrahim Albayrak'ın Galatasaray'a olan inancı tam...

Boğaziçi Yönetim AŞ'nin düzenlediği Siteler Arası Futbol Turnuvası finaline katılan Abdürrahim Albayrak önemli açıklamalara imza attı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin profesyonel site yönetimi hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ'nin her yıl düzenlediği siteler arası futbol turnuvası finaline Abdürrahim Albayrak, Daire Başkanı Cemal Özdemir, G.Saray'ın eski futbolcuları Bülent Korkmaz, Mustafa Kocabey ve Saffet Akyüz katıldı.

Törende konuşan Abdürrahim Albayrak, " Galatasaray'ın ligi Beşiktaş'ın önünde 2.olarak tamamlayacağına ve Şampiyonlar Ligine katılacağına inancım tam. Türkiye'yi Şampiyonlar Liginde Galatasaray temsil etmeli" dedi.

Galatasaraya olan inancı tam...


Boğaziçi Yönetim A.Ş nin personeller ve site sakinlerini aynı çatı altında buluşturma amacıyla düzenlemiş olduğu Siteler Arası Futbol Turnuvası Finali coşku ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Turnuvanın son haftasında şampiyonu belirleyen ve Kiptaş Hadımköy Omerli ve N Towers takımı arasında oynanan Büyük Final Maçı 7-2'lik skorla Kiptas Omerli Takimi turnuvanin şampiyonu oldu. Düzenlenen Kupa Töreninde Kiptas Omerli Takimi oyuncuları kupasını Abdurrahim Albayrak elinden büyük bir coşkuyla havaya kaldırıken, 2.’liği yakalayan N Towers 2.’lik kupasını Galatasarayli Futbolcu Bülent Korkmazin elinden aldı.

Turnuvanın Kupa Töreninden önce basın mensupları, Milli takımdan ve Galatasaray'dan eski futbolcuların katıldığı Şöhretler Maçıyla da izleyenlere seyir zevki sunuldu. Ünlü Kanal D spor spikeri Emre TİLEV’in zevkli sunumuyla geçen Şöhretler Karması maçı 5-5 lik skorla berabere sonuçlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!