Galatasaray'a müjde

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya müjde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2005 01:46

Başkan Özhan Canaydın, bir sponsorla 7 milyon Euro'ya anlaşma imzalandığını, bu sayede Ali Sami Yen Stadı eski açık tribününün yenileneceğini, Kalamış tesislerinin yapılacağını söyledi.

G.SARAY Başkanı Özhan Canaydın, bir sponsorla sözleşme yaptıklarını ve iki önemli projelerini gerçekleştireceklerini müjdeledi. Canaydın, "7 milyon Euro'ya anlaşma yaptık. Bu sayede Ali Sami Yen Stadı'nın eski açık tribünü yıkılıp yeniden yapılacak. Ayrıca kulübün Kalamış tesisleri de yapılacak. Ben herşey sonuçlanıp anlaşma imzalanmadan açıklama yapmam. Sponsorla sözleşme imzalandı. Diğer projeler konusunda da çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Sağlıklı yapı

Sarı kırmızılı kulübün içine düştüğü sıkıntılı durumdan kurtarmak ve mali durumunu düzeltmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade eden başkan Canaydın, "Benim için önemli olan sportif başarıdan çok, kulübü ayakları üzerinde duracak bir duruma getirmek. Kulübümüzü sağlıklı bir yapıya kavuşturmayı hedefliyoruz. Bu konuda da ben ve yönetici arkadaşlarım büyük özveride bulunup çalışıyoruz" diye konuştu.

Altı dev ile Efes şöleni

TÜRKİYE ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleri 7-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Efes Pilsen Cup 4'te mücadele edecek. A Grubu'nda Beşiktaş, Hollanda'nın Vitesse ve İsveç'in Malmö, B Grubu'nda ise G.Saray, Almanya'nın B.Dortmund ve Rusya'nın S.Moskova takımlarıyla mücadele edecek. G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaşlı yönetici Murat Ürünsak ile menajer-futbolcu Tayfur Havutçu, Efes Pilsen Pazarlama Müdürü Serim Yıldırım, Saran Spor Programları Direktörü Selim Usta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar turnuvanın tanıtım toplantısına katıldı. 18 dilde, 54 ülkede yayınlanacak turnuvada 100 bin dolar ödül dağıtılacak. Şampiyon 70 bin, ikinci 30 bin dolar alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!