Galatasaray taraftarı yapılan anketlerde forvet istiyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray taraftarı yapılan anketlerde forvet istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2015 18:04

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı heyecanı geri kalırken şimdi gözler ara transfer dönemine çevrildi.

Haberin Devamı

Ocak ayı transfer döneminde şampiyonluk yarışına giren üç büyüklerde heyecanlı saatler yaşanıyor. Özellikle Galatasaray taraftarı son yıllarda Ocak ayında gerçekleşen futbol gündemini sarsan önemli transferler nedeniyle ayrı bir bekleyiş içerisinde.

Yeni Başkan Duygun Yarsuvat ile birlikte ekonomik olarak dikkatli hamleler yapan sarı kırmızılı ekipte nasıl bir transfer politikası izleneceği merak ediliyor.

TARAFTAR FORVET İSTİYOR

Ama bu bekleyiş içerisinde Galatasaray taraftarı transfer konusunda tavrını açıkça ortaya koyuyor. Eski başkan Ünal Aysal'ın tabiri ile 'çilek' mi olur bilinmez ama sarı kırmızılılar yönetiminden acil bir forvet transferi istiyor. Sporanketim.com sitesinin gerçekleştirdiği ankete katılan Galatasaray taraftarlarının yüzde 41'i takıma bir forvet isterken, yüzde 20'si bir defans oyuncu transfer edilmesini istiyor.

Haberin Devamı

TRANSAFER OLMASA DA OLUR DİYENLER YÜZDE 18

Yüzde 18'lik bir kesim ise transfer olmadan da takımın bu sene için yeterli bir kadroya sahip olduğuna inanıyor. Taraftarların sadece yüzde 7'lik bir kesimi ise yeni kaleci transferi yönünden görüş bildirirken sporanketim.com'un araştırmasına katılanların yüzde 15'i orta saha takviyesinden yana.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!