Galatasaray pes etmedi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray pes etmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2009 00:00

Sarı kırmızılılar, Aroma Bayanlar Ligi’nin güçlü ekibini devirip, play-off çeyrek final serisinde durumu eşitledi. İki takım bugün bir kez daha karşılaşacak.

AROMA Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Play-Off çeyrek finalinin ikinci maçında Galatasaray, Vakıfbank Güneş Sigorta’yı 3-2 yenip eşitliği sağladı. İki takım bugün saat 18.00’da Haldun Alagaş Spor Salonu’nda bir kez daha karşı karşıya gelecekler.

Türkiye’nın yanı sıra Avrupa voleybolunun yıldızlar topluluğu Vakıfbank Güneş Sigorta, kaçırdığı iki kupanın üzerine lig şampiyonluğu için hiç de iyi sinyaller vermiyor.

Güneş Sigortaya şok

Servis karşılamada iyi manşet alamayan, etkili servis atamadığı için bloğunu oturtamayan ve hücum organizasyonunda top öldürmekte sıkıntılar yaşayan Güneş Sigorta, rakibinin yaptığı hatalardan 18 sayı alırken, Galatasaray ise 35 sayı elde etti. Servisleri ile rakibinin oyun kurmasını engelleyen, blokta etten duvar ören, defansını çok iyi çalıştıran Galatasaray, inişli çıkışlı bir grafik çizen Güneş Sigorta’ya şok yaşattı.

20 sayı yapan ABD’li Ogonna yine takımının en başarılı ismiydi. Erkekler Ligi play-off’unda ise Ziraat Bankası, yarı final ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediye’ye 3-2 yenildi.

áSALON: Haldun Alagaş

áHAKEMLER: Nurper Özbar (**), Ömer Kart (***)

áV.GÜNEŞ SİGORTA: Grün (***), Duygu (**), Neslihan (**), Nikoliç (**), Maculewicz (***), Elif (**) (Nihan-libero ***, Arzu *, Bahar *, Serpil *)

áGALATASARAY: Ceren (***), Ogonna (****), Melis (***), Seray (***), Stacey (***), Krsmanoviç (***) (Gizem-libero ***, Tuba **, Neslihan **, Emel *, Tuğçe **)

áSETLER: 18/25, 25/18, 21/25, 25/19, 14/16

áSÜRE: 110 dakika (21-23-24-23-19)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!