Galatasaray Marsilya'yı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Marsilyayı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2012 01:01

Sarı kırmızılı yöneticiler, Eskişehirspor’un Fransa’da yapacağı zorlu rövanş maçı öncesi motivasyonunun bozulmaması için perşembe sonrasını beklemeye başladı.

Haberin Devamı

G.SARAY, Eskişehirspor’un kapısını çalmak için kırmızı siyahlıların, Marsilya ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçını bekliyor... Sarı kırmızılılar Alper Potuk için Eskişehirspor ile masaya oturacak. Fransa’dan Es-Es’in elenerek dönmesi halinde genç futbolcu için G.Saray’ın işi bir hayli kolaylaşacak. Alper’den vazgeçmeyen G.Saray, yabancı kontenjanının ilerleyen yıllarda düşecek olması nedeniyle yerli transferine ağırlık veriyor.

Avrupa’ya gidince, Alper Potuk’u vermemişlerdi

Marsilya ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Eskişehirspor, perşembe günü Fransa’da oynayacağı rövanştan istediği sonuçla dönemezse Galatasaray yönetimi, kırmızı siyahlıların başkanı Halil Ünal ile görüşmelere başlayacak ve Alper Potuk’u isteyecek. Galatasaray yönetimi Eskişehirspor’un rövanş öncesi motivasyonunu bozmamak adına bu transfer için perşembe sonrasını bekliyor. 1 ay önce 5 milyon Euro talep eden Eskişehirspor, Beşiktaş’ın yerine Avrupa vizesi alınca Alper’e transfer için vize vermemişti.

Haberin Devamı

Kırmızı siyahlılara oyuncu önerilecek

G.Saray, Alper için 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif edecek. Bu oyuncuyu çok isteyen sarı kırmızılılar, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın talebine göre Alper için kırmızı siyahlılara oyuncu vermeyi de kabul etti. Eğer Eskişehirspor, Avrupa’den elenirse  başkan Halil Ünal’ın Alper Potuk’u G.Saray’a vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Alper, UEFA Avrupa Ligi’nde forma giyse de statü gereği Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!