Galatasaray itiraz için polis raporunu bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray itiraz için polis raporunu bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 13:38

Kızılyıldız karşılaşmasından önce bir Sırp taraftarın bıçaklanarak öldürülmesi nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama ve 100 bin Euro para cezası alan Galatasaray Kulübü, savunmasını vermek için Emniyet'ten gelecek raporu bekliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Liv Hospital Şube Koordinatörü Murat Özyer, Euroleageu'deki Kızılyıldız karşılaşmasına ilişkin sarı kırmızılı kulübe verilen 3 maç seyircisiz oynama ve 100 bin Euro para cezasına Emniyet'ten gelecek dökümanların ışığında itirazda bulunacaklarını söyledi. Konuyla ilgili twitter hesabından açıklama yapan Özyer, şunları söyledi:

“Eurolegue yönetiminin verdiği ceza dün 35 sayfalık bir dosya şeklinde dün saat 20.00 de kulübümüze ulaştı. 10 gün içinde Emniyet'ten alınacak dökümanların ışığında avukatlarımızın hazırlayacağı dosya ile itiraz edilecek."

Bu akşam 19.00'da Neptunas ile Litvanya'da karşılacak olan Galatasaray'ın gruptaki son maç olan Olympiakos karşılaşmasına özel önem verdiğini Hürriyet'e anlatan Özyer, "18 Aralık'ta Abdi İpekçi'de oynanacak maç öncesi gerekli girişimleri yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

SIRP TARAFTAR BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma öncesinde çıkan olaylarda aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Sırp taraftar Marko İvkovic kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayların ardından gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!