Galatasaray göl kenarında çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray göl kenarında çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2011 14:04

Galatasaray Slovenya'nın Bled kasabasında dün başladığı 3. etap hazırlık çalışmasının ikinci gününde muhteşem doğa güzellikleri ile dolu olan Bled Gölü kıyısında koştu.

Teknik Direktör Fatih Terim ve antrenörler Hasan Şaş ile Ümit Davala göl kıyısı boyunca koşan takım futbolcularına bisikletle eşlik etti.

Yaklaşık 5 kilometrelik bir koşu yapan Galatasaray takımında en fazla yorulan futbolcu olarak Kazım Kazım göze çarptı. Kazım son bir kilometreyi koşma yerine yürüyerek tamamladı. Galatasaraylı futbolcular daha sonra konakladıkları otelin bahçesinde kültür-fizik çalışması yaptı. Dün gece takımın kampına katılan yeni transfer Fildişi Sahilli Emanuel Eboue de çalışmalarda yer aldı.

Bazı futbolcular antrenman yorgunluklarını göle girerek atmaya çalıştı.

Galatasaray'ın otelin bahçesinde antrenman yaptığı sırada bahçeye gelen zenci çocuk etrafa neşe saçtı. Mali doğumlu 1,5 yaşındaki Oliger isimli çocuk antrenman yapan futbolcuların yanına giderek futbolculara kendini sevdirdi.
Bu arada yeni transfer Emanuel Eboue ve kaleci Muslera, Oliger'i kucaklarına alarak sevdiler. Oliger'in annesi ve babası Barselona'da yaşadıklarını, Barselona taraftarı olduklarını, Oliger'in futbolu çok sevdiğini, Galatasaraylı futbolcularla tanışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Galatasaraylı futbolcular daha sonra otelde dinlenmeye çekildiler.

Takımın çalışmalarını bugün akşam Bled spor kompleksinde yapacağı idmanla sürdüreceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!