Galatasaray Daikin'de Montano sevinci

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Daikinde Montano sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 14:34

Yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle daha önce sezonu kapattığı açıklanan Kolombiyalı voleybolcu Montano'nun takımla antrenmanlara başlayacak duruma geldiği duyuruldu.

Haberin Devamı

Yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle daha önce sezonu kapattığı açıklanan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nın Kolombiyalı yıldız oyuncusu Madelaynne Montano'nun olumlu tedavisi sonucu takımla çalışmalara başlayacak duruma geldiği duyuruldu.

Galatasaray Kulübü'den yapılan açıklamada, Montano'nun ikamet ettiği Yunanistan'da geçirdiği devre arası tatilinin son günlerinde ciddi bir sağlık sorunu ile karşılaştığı ve kendisinin sezon sonuna kadar sahalara dönemeyeceğinin öngörüldüğü hatırlatılarak, şöyle denildi:

"Sporcumuz hepimizi sevindirerek, kulübümüzün yakından takip ettiği tedavi sürecine olumlu cevap vermiştir. Montano, geçtiğimiz iki hafta boyunca Liv Hostpital'da yapılan tetkikler neticesinde takımımızla birlikte antrenmanlara başlayabilecek duruma gelmiştir. Montano'nun, sağlık durumu sürekli olarak gözetim altında tutulmak suretiyle, sahalara geri dönebilmesi için gerekli teknik çalışmalara bugünden itibaren başlanacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!