Galatasaray’a yetİŞeceĞİz

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray’a yetİŞeceĞİz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yeniden sahalara dönmesini sağlayan herkese teşekkür eden F.Bahçeli Uche, lider G.Saray'la aralarındaki puan farkının önemli olmadığını söyledi.

Aklımdan sildim 287 gün sonra sahalara dönmenin mutluluğunu yaşayan F.Bahçeli Uche, taraftarın, basının, takım arkadaşlarının ve kulübünün desteği sayesinde bunu başardığını söyledi. ‘‘Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ diyen Nijeryalı futbolcu, sakatlığı aklından sildiğini, ancak zaman zaman tedirginlik yaşadığını ifade etti.

Zeman da oynatırdı Beşiktaş maçında sakatlandığını, yine bir Beşiktaş maçıyla sahalara dönmesinin tesadüf olduğunu söyleyen Uche, ‘‘Zeman kalsaydı forma giyebilir miydin?’’ sorusuna, ‘‘Milli takım maçları nedeniyle ülkelerine giden arkadaşlarımız oldu. Zeman gitmeseydi de ben oynayabilirdim’’ karşılığını verdi.

Sofuoğlu'na güvenelim Genç takımla iki şampiyonluk yaşayan Turan Sofuoğlu'nun A takımda görev almasını olumlu karşıladığını söyleyen Uche, ‘‘Kısa süre içinde çok teknik adamla çalışmak takımı olumsuz etkiler. Turan Hoca'nın 1 haftalık çalışmasından memnunuz. Onunla devam etmemiz lazım. Kendisine güvenimiz tam’’ diye konuştu.

Önümüze bakmalıyız Şampiyonluk mücadelesine de değinen Nijeryalı futbolcu, G.Saray ile aralarındaki puan farkının önemli olmadığını savundu. ‘‘Şu anda kafamda sadece Denizlispor maçı var’’ diyen Uche, ‘‘O karşılaşmda iyi bir mücadele ortaya koyup, rakibimizi yenmeye çalışacağız’’ ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!