Galatasaray 6-1 Akhisar Belediyespor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 6-1 Akhisar Belediyespor
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2014 17:21

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisar Belediyespor'a karşı adeta gol oldu yağdı... Sarı-kırmızılı takım, Akhisar'ı 6-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı...

Haberin Devamı

MAÇTAN KARELER - Adem KABAYEL ve Emre OKTAY'ın objektifinden

Türk elekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 13 ve 48. dakikalarda Didier Drogba, 18. dakikada Alex Telles, 55 ve 65. dakikalarda Burak Yılmaz ve 72. dakikada Wesley Sneijder kaydetti.

Konuk takımın tek golünü ise 59. dakikada Mehmet Akyüz attı...

Sarı- kırmızılı takım bu galibiyetle puanını 48'e yükseltirken Akhisar Belediyespor 35 puanda kaldı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

CHEDJOU YOK, HAMİT 18'DE
Mancini yine bir sürprize imza attı. Galatasaray Teknik Direktörü, Chelsea ve Rizespor maçlarında takımın gollerini kaydeden, başarılı bir futbol ortaya koyan Chedjou'yu kadroya almadı. Mancini tercihini sağ bekte Eboue'den yana kullanıp stopere Hakan Balta'yı çekti. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir A takımla maçlara çıkamayan Hamit Altıntop da bu maçla birlikte 18 kişilik kadroya girmeye başladı.

Haberin Devamı

"YARALI YÜZÜN ONURUMUZDUR"
Rizespor maçında yüzüne çakmak isabet eden ve sahaya çakının dahi atıldığı maçta yaralanan Burak Yılmaz'a beklendiği gibi Galatasaray tribünlerinden destek geldi.

Galatasaray 6-1 Akhisar Belediyespor

SEMİH KAYA ÖDÜLÜNÜ ALDI
Beşiktaş derbisinde topun kendisinden çıktığını hakeme söyleyip yanlışı düzelten ve herkesin takdirini kazanan Semih Kaya'ya Galatasaray Kulübü, fair play içeren hareketi nedeni ile plaket verdi. Semih'e plaketini 2.Başkan Özkan Olcay ve antrenörü Tugay Kerimoğlu takdim etti.

HAMZA HOCA TRİBÜNLERİ SELAMLADI
Sarı kırmızılı forma ile futbolculuk hayatında sıçrama yapan Akhisar Belesiyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu sarı kırmızılı taraftarlar tribüne çağırdı ve başarılı teknik adam santra öncesi sahaya girip tribünleri selamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!