Galatasaray 1-3 Karabükspor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 1-3 Karabükspor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2012 16:53

Spor Toto Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında sahasında Karabükspor'u konuk eden Galatasaray taraftarı önünde 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı ve bu sezon Türk Telekom Arena'daki ilk lig mağlubiyetini almış oldu. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile kritik bir maça çıkacak olan Aslan, Mersin İdman Yurdu deplasmanından sonra da puan kaybı yaşayarak ligde ağır bir yara aldı.

Haberin Devamı

MAÇTAN KARELER / Adem Kabayel ve Emre Oktay'ın objektifinden...

Konuk ekip Karabükspor'da gol perdesini 22. dakikada Ahmet İlhan Özek açtı. ancak Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz 31. dakikada takımının eşitliği yakalamasını sağladı.

Zorlu Galatasaray deplasmanında golü yemesine rağmen oyunu bırakmayan Karabükspor'da Mehmet Yıldız 35. dakikada tekrar takımını 2-1 üstünlüğe geçiren golü attı. Konuk ekip Karabükspor'un birbirinden net fırsatları değerlendiremediği maçta Galatasaray'ın baskılı futbolu da sonuç vermedi. Maç bu skorla sona erecek derken Karabükspor kontra atağında İlhan Parlak 90+2'de gol perdesini kapatan isim oldu; 3-1.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Elazığspor'la karşılaşırken Karabük maçında sarı kart gören Selçuk İnan cezalı duruma düştüğü için bu mücadelede forma giyemeyecek. Karabükspor ise 13. haftada deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na konuk olacak.

TERİM: "3 GÜN OYNASAK YENERLERDİ..."

BAKKAL: "GALİBİYETİ HAK ETTİK"

Stat
: Türk Telekom Arena
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan
Galatasaray: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Hakan Balta, Hamit Altıntop (Dk. 61 Engin Baytar), Selçuk İnan, Melo (Dk. 70 Amrabat), Emre Çolak, Umut Bulut (Dk. 46 Elmander), Burak Yılmaz
Kardemir Karabükspor: Tomic, Erdem Özgenç, Mabiala, Deumi, İshak Doğan, İlhan Parlak, Yiğit İncedemir, Birol Hikmet (Dk. 81 Hakan Söyler), Ahmet İlhan Özek, Lualua (Dk. 85 Cernat), Mehmet Yıldız (Dk. 72 Hamroun)
Goller: Dk. 22 Ahmet İlhan Özek, Dk. 35 Mehmet Yıldız, Dk. 90 1 İlhan Parlak (Kardemir Karabükspor), Dk. 31 Burak Yılmaz (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 23 Erdem Özgenç, Dk. 48 Lualua, Dk. 55 Yiğit İncedemir (Kardemir Karabükspor), Dk. 74 Dany, Dk. 76 Selçuk İnan (Galatasaray)


Galatasaray 1-3 Karabükspor


Hakan Balta 5 maç sonra kadroya döndü

Savunmanın solundaki yerini Albert Riera'ya kaptıran Hakan Balta, Kardemir Karabükspor maçında yeniden teknik direktör Fatih Terim'in tercihi oldu.

Son maçına ligin 8. haftasındaki Gençlerbirliği karşısında çıkan Hakan Balta, ardından sarı-kırmızılı ekibin yaptığı 5 resmi maçta da forma giyemedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki her iki CFR Cluj maçında da sahaya çıkamayan Hakan Balta, ligde ise Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Mersin İdmanyurdu müsabakalarında süre alamadı.

Albert Riera ise Galatasaray'ın son 10 resmi maçının 9'unda forma giyip, 8'inde ilk 11'de kendisine yer bulduktan sonra, Kardemir Karabükspor maçına yedekler arasında başladı.

BURAK VURDU, UMUT SUSTU

ALİ DÜRÜST: "BUGÜNÜ UNUTMAMIZ GEREK"

Melo, Yekta'dan formayı aldı

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, son 4 resmi maça ilk 11'de sahaya çıkan Yekta Kurtuluş'tan formayı geri aldı.

Son yapılan Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, CFR Cluj ve Mersin İdmanyurdu müsabakalarında sahaya ilk 11'de çıkan Yekta, Kardemir Karabükspor karşısında formayı yeniden Felipe Melo'ya bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasından itibaren üst üste ligde 7, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maça ilk 11'de çıkan Melo, son 4 resmi maçın 3'ünde oynamadı ve 1 maçta ise 21 dakika sahada kaldı.

İlk 11'de son maçına UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da oynanan CFR Cluj mücadelesinde çıkan Brezilyalı oyuncu, sakatlığı nedeniyle ligdeki Kayserispor maçında forma giyemedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının son 21 dakikasında oyuna giren Melo, daha sonra cezası nedeniyle deplasmandaki CFR Cluj maçında yer alamadı ve ligdeki Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının yedekleri arasında olmasına karşın teknik direktör Fatih Terim'in tercihleri arasına giremedi.

Engin Baytar formasına kavuştu

Haberin Devamı

TFF Süper Kupa finalinde hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı hareket nedeniyle verilen 11 maçlık cezasını dolduran Engin Baytar, Kardemir Karabükspor maçıyla formasına kavuştu ve ligde ilk maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı oyuncu, 12 Ağustos'ta Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa maçında oynadıktan sonra, sarı-kırmızılı ekibin Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı 15 resmi maçta yer almazken, Kardemir Karabükspor maçının 61. dakikasında Hamit Altıntop'un yerine oyuna dahil oldu.

Engin'in sahaya girişi sırasında tribünlerden alkış sesleri yükselirken, oyuncunun performansı da göz doldurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!