Galatasaray 0-1 Kayserispor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 0-1 Kayserispor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2014 17:30

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Kayserispor'a ile 1-0'lık skorla yenildi ve zirve yarışında çok ağır bir yara aldı. Kayseri'nin golü sonrasında taraftarlar konuk takım alkışladı, santra sonrasında da kendi oyuncularını protesto etti. Galatasaray bu yenilgi ile bu sezon kendi sahasındaki ilk mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI - Adem Kabayel'in objekitifinden

Kayserispor'a galibiyeti getiren golü karşılaşmanın 90+5. dakikasında Pablo Mouche kaydetti. Mouche, gol sonrası sevincinde formasını çıkardığı için 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı...

MAÇIN CANLI ANLATIMI

40 YIL SONA GELEN GALİBİYET
Kayserispor, renktaşını tarihte sadece 1 kez yenebilmişti. O galibiyeti 1974 yılında alan Kayserispor, 40 yıl sonra yeniden Galatasaray'ı mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray 0-1 Kayserispor

BEŞİKTAŞ'A AVANTAJ DOĞDU
Beşiktaş, yarın oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasını kazanması durumunda 2.'lik koltuğunu ele geçirecek.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

- 90+5. dakika: Mouche'nin golüyle Kayserispor 1-0 öne geçti. Mouche gol sevincinde 2. sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı...
- 47. dakika: Burak Yılmaz'ın kafasında top direkten döndü...
- Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.
- 25. dakikada: Melo Sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.
- Karşılaşma konuk takımın vuruşu ile başladı...

MELO CEZALI
Karşılaşmanın 25. dakikasında Biseswar'a yaptığı hareket sonrasında sarı kart gören Melo, cezalı duruma düştü. Brezilyalı oyuncu gelecek hafta oynanacak Konyaspor maçında oynayamayacak.

ÖZHAN CANAYDIN ANILDI
Galatasaray'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın, Kayserispor maçı öncesinde anıldı. 4 sene önce vefat eden Canaydın için anons yapılırken, taraftarlar da alkışlarlarla eski başkanlarını andı. Galatasaray güç içinde de resmi siteden yaptığı açıklamayla Özhan Canaydın'ı unutmamıştı.

ARENA'DA FENERBAHÇE UYARISI
Saha kapatma cezasında sınırda olan Galatasaray'da yönetim alarma geçti. Arena'da en son oynanan Akhisarspor maçında taraftara yapılan uyarılara Kayserispor karşılaşması öncesinde de devam edildi. Yapılan anonsta olumsuz bir trübün olayında Fenerbahçe karşılaşmasının seyircisiz oynama riski hatırlatıldı.

OYUNCULARA SESSİZ PROTESTO

Galatasaray 0-1 Kayserispor

Chelsea karşısında kötü ve silik bir futbol ortaya koyarak Şampiyonlar Ligine veda eden Galatasaraylı oyunculara sessiz tepki geldi… Hafta içinde yayınladığı bildiri ile Galatasaraylı oyuncuların dikkatini çekmek isteyen sarı kırmızılı tribünler, futbolculara tavrını koydu. Türk Telekom Arena Stadı'nda alışılmışın dışında bu kez hiçbir futbolcu maç öncesinde tribüne çağrılmadı. Galatasaray taraftarı futbolculara olan tavrını ortaya koymak adına hiçbir oyuncuya tezahürat yapmadı…

Haberin Devamı

DROGBA KADRODA YOK
Roberto Mancini, İngiltere'den geç dönen Didier Drogba'yı Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosuna almadı. Adalesinde hafif ağrıları bulunan Drogba'ya Kayseri maçında yıldız oyuncuya şans vermedi. Yıldız futbolcunun sabahki antrenmana da sakatlığı nedeniyle çıkmadığı ve bu yüzden kadroya alınmadığı açıklandı. Yıldız oyuncu karşılaşmayı locada oğlu ile birlikte izledi.

ROBERTO MANCINI

Galatasaray'ın tecrübeli hocası Mancini maçtan sonra çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte mancini'nin konuşmalarından satır başları;


Bugün baktığınız zaman biçrok pozisyona giren Galtasaray vardı. Pozisyona girdiğiniz zaman atmanız gerekiyor. Son saniyede yedimiz golü de yemememiz gerekiyordu.

-Taraftar istifanızı istemekte haklı mı?
Hayat bu şekilde ve bu benmim de işimin birt parçası. Bu tip eleşetileri kabul etmeniz gerkiyor. Mağlup olduğunuz zaman tarftarın mutsuz olması ve tepki göstermesi normal.

Haberin Devamı

Transferler neden oynamıyor?
9 kişilik oyuncu grubu içinde 6'sı genç. Burdisso son gün aramıza ve kiralık olarak takıma geldi. Ayrıca Bu takımı ben yaratmadım. Ben kurmadım.

Futbolcular arasında bir sorun var mı?
Her şey normal. Türk ve yabancı oyuncualrımız var ama 6 ay önce nasılsa bugün de öyle.

Başkanın yaptığı açıklamalar?
Bu taratışmaları şu şekilde son verelim. Bu takımın teknik direktörü benim ve bu tip kararları ben alırım. Başkanımızın bir fikri varsa ben açıklarım. Sahada alınan kararlar benim işimin bir parçası. 8 maç hakkıında yorum yapmak çok da doğru değil. Şimdi Bursaspor maçı var. Takımı ben devraldığım zaman hatırlarsak lider değildik. O zaman hangi pozisyondaydık.

Not: Basın toplantısında Mancini ilk kez medya mensuplarının sorularına agresif şekilde yanıt verip zaman zaman tartışma yaşadı.

HAJROVİC
Bugün maça bvaktığınızd çok çok önemli üç puan kaybettik. Birçok pozisyona giren Galtasaray vardı ve çok şansloı olduğumuzu düşünmüyorum. Çok önemli üç puan kaybettik.
Son üç maçta gol yok?
Üç maça da baktığınızd apozisoynlara giren Galtasaray var. Ne yazık ki son vuruşlardaki eksikliğimiz var. Bunu kesinlikle hocaya ya da futbolculara bağlamak tyersiz. Birçok pozisyon bulunuyor.

Haberin Devamı

ONTIVERO
Bugün maçta olan şeyler istediğimiz gibi gitmedi ve hiç beklmediğimiz şekilde puan kaybettik.

O İKİLİ KENDİ ARAÇLARI İLE AYRILDI

Galatasaray'da eleştirilerin hedefinde olan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Türk Telekom Arena Stadı'ndan arkadaşlarının aksine takım otobüsü ile değil kendi özel araçları ile ayrıldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!