‘G.Saraylılar onu neden sevmiyor?’  

Güncelleme Tarihi:

‘G.Saraylılar onu neden sevmiyor’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2016 20:55

Hürriyet'in Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, Galatasaray-Beşiktaş derbisini bir Fenerbahçeli gözüyle yorumladı.

Haberin Devamı

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ: GALATASARAY'A SAYGI DUYDUM

- Tribünlerin boş kalması beni şaşırttı. Galatasaray için sadece bu sezonu değil gelecek sezonu da etkileyecek bir maçta taraftarın ilgisinin az olması kötü. - Galatasaray daha istekli başladı. Ancak savunmaları çok zayıf görünüyor. Aynı şekilde Beşiktaş'ın da savunması sıkıntılı görünüyor. 

‘G.Saraylılar onu neden sevmiyor’


- Beşiktaş inanılmaz derecede sinirli görünüyor. Rakipleri ile de gerginlikler yaşıyorlar. Bu tarz gerginlikler ev sahibine yarar. 
- Fenerbahçeliler ilk 15 dakikayı görünce umutlandı. Sanki ilk golü atan maçı alacak gibi görünüyor. Galatasaray atarsa Fenerbahçeliler meşaleleri yakar.

 - Türkiye Ligi'ni hiç bilmeyen biri bu maçı izlese 'Şampiyonluğa oynayan takım Galatasaray' diyebilir. Çok daha heyecanlı oynuyorlar. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. 
- Sabri inanılmaz oynuyor. Galatasaray taraftarı onu neden sevmiyor anlamıyorum. Çok yürekten oynuyor. 

- Gomez, Beşiktaş'ın en tercübeli ismi. Ama yüzüne bakınca gerginlik okunuyor. İşte Fenerbahçelileri umutlandıran şey de onun bu gergin yüz hali. O böyleyse kim bilir diğerleri nasıldır?

 - Maçın ilk yarısı sonunda çok açık bir şekilde Galatasaray'a saygı duyduğumu söyleyebilirim. Belki kazanırlar belki kaybederler ama parçalı formayı giyip o formanın hakkını verdiler.

Haberin Devamı

46-70. DAKİKALAR ARASI: MUSLERA'NIN OLDUĞU TAKIMI DESTEKLEMEK...
- Beşiktaş ikinci devreye daha iyi başladı. Çok adamla hücuma gidiyorlar. Ancak savunmalarında boşluklar olacak gibi görünüyor.

- İkinci devre sanki Galatasaray'ın orta sahası yok. Sosa 3 tane önemli pozisyon harcadı. Böyle giderse Beşiktaş golü atar. Riekerink müdahale etmeli. 

- Bir itirafta bulunmak istiyorum; bir Fenerbahçeli olarak Muslera'nın oynadığı takımı desteklemek çok keyifliymiş. Adam panter! Dakika 70 ve sekizinci kurtarışını yaptı. 

- Sosa, Beşiktaş'ı son haftalarda Gomez ile beraber taşıdı. Bugün kötü gününde olması işin açıkçası tüm Fenerbahçelileri mutlu ediyor. 

Haberin Devamı

- Riekerink'in Donk hamlesi iyi oldu. Zira Galatasaray orta sahası kevgir gibiydi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!