G.Saray'ın rakibi ASPTT Mulhouse

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayın rakibi ASPTT Mulhouse
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2012 15:46

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, 2013 CEV Champions League C Grubu 1. maçında, 25 Ekim 2012 Perşembe günü, saat 18.00'da, Burhan Felek Spor Salonu'nda, Fransa temsilcisi ASPTT Mulhouse ile karşılaşacak.

Uzun yıllardır Avrupa arenasında boy gösteren, geçen sezon CEV Cup'ta final oynayan Galatasaray Daikin bu sezon tarihinde ilk defa Champions League'de mücadele edecek. Bu organizasyondaki öncelikli hedefi gruptan çıkmak olan Galatasaray bu hedef doğrultusunda oynayacağı ilk maçta 3 puan alarak galip gelmeyi hedefliyor.

Galatasaray Daikin bu sezon iki resmi maç oynadı. Bunlardan ilki olan Süper Kupa maçında Eczacıbaşı Vitra'ya 3 - 0 mağlup olurken geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Bayanlar Birinci Ligi maçında Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni 3 - 0 yenmeyi başardı.

2013 CEV Champions League C Grubu'nda, Galatasaray Daikin ve ASPTT Mulhouse dışında Unendo Yamamay Busto Arsizio (İtalya) ve Dinamo Romprest Bükreş (Romanya) takımları yer alıyor. Grubun diğer maçı bu iki takım arasında 24 Ekim 2012 tarihinde Romanya temsilcisinin evsahipliğinde oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!