G.Saray'da taraftarın sevgilisi geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda taraftarın sevgilisi geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2013 12:43

Galatasaray yönetiminin dün gerçekleştirdiği ve Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldığı toplantı sonrasında gözler yeni oluşturulacak yönetim kurulunda kimlerin olacağına çevrildi. Yeni yönetim kurulunda yer alması beklenen iki isimse sarı kırmızılı taraftarları çok mutlu edecek gibi duruyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da dün yapılan toplantı sonrasında 22 Haziran 2013’te 35. başkanını seçmek için Genel Kurul yapma kararı aldı. Başkan Ünal Aysal, yeni bir yönetim kurulu listesi ile sandığa gidiyor. Yönetim kuruluna girmesi beklenen iki önemli isimse eski yöneticilerden Haldun Üstünel ve Galatasaray taraftar grubu Utraslan'ın eski genel koordinatörü Oğuz Altay.

SARAY'DA BAŞKAN DARBESİ

Galatasaray taraftarları Haldun Üstünel'i yöneticilik yaptığı dönemde kısa sürede bitirdiği transferlerden hatırlıyor. Cassio Lincoln, Shabani Nonda, Fernando Meira, Milan Baros, Harry Kewell, Morgan de Santics, Elano, Abdul Kader Keita, Leo Franco, Lucas Neill, Jo, Giovanni Dos Santos ve teknik direktör Frank Rijkaard transferleri Haldun Üstünel'in imza attığı transferler.

Haberin Devamı

Ultraslan'ın eski genel koordinatörü Oğuz Altay ise kısa süre önce bu görevinden ayrılmıştı. Sarı kırmızılı taraftarlarla yakın ilişkisi bulunan Altay, yeni yönetim kurulu ile taraftarlar arasındaki köprü görevini üstlenebilir.
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!