G.Saray'da oyunculara Chelsea Jesti

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda oyunculara Chelsea Jesti
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2014 15:22

Chelsea ile tarihi bir randevuya çıkacak olan Galatasaray'da yönetim kurulu futbolcularını rahat ettirmek adına bir tabuyu yıktı.

Haberin Devamı

YÖNETİM kararı ile 'Business Class'a....

THY'nin saat 14.00'teki özel uçak seferi ile Londra'ya giden Galatasaray kafilesinde büyük bir değişiklik yapıldı. Başkan Ünal Aysal ile görüşüp onayını alan Galatasaray yöneticileri futbolcularına jest yaptı 4 saatlik Londra seyahatinde Galatasaraylı futbolcuların rahat etmesi ve uzun yolculuktan etkilenmemesi adına Galatasaray yönetimi 'business class'ta kendileri ve eşleri için ayrılan koltukları Chelsea maçında sahaya çıkacak oyuncularına tahsis etti. Kısaca Londra'ya hareket eden Galatasaray uçağında dün sarı kırmızılı yöneticiler değil futbolcular business class'ta seyahat etti. Tüm deplasmanlarda masrafları kendileri karşılayan İaderciler ise alışılmışın aksine ekonomik sınıf koltuklarında yolculuk yaptı

Haberin Devamı

Futbolcularının Chelsea maçı öncesi en ufak olumsuzluk yaşamaması adına uçaktaki konforlarını da düşünen Galatasaray yönetimine Roberto Mancini'de eşlik etmek istedi. Ancak sarı kırmızılı yöneticiler İtalyan teknik adama ekonomik sınıfta değil business'ta oyuncuları ile sehayat etmesini sağladı

Tarihi maça çıkarken futbolcularının konforunu düşünüp Chelsea karşısında 'tur' bekleyen Galatasaray yönetimi kesenin de ağzını açtı. Tarihi maçın primi de tarihi noktaya ulaştı. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi geçip bir üst tura yükselmeleri halinde UEFA'dan 3 milyon euro başarı bonusu alacak olan Galatasaray yönetimi, bu paranın 3'te 1'ini futbolcularına dağıtma kararı aldı.

Chelsea karşısında tur primine olağanüstü zam yapıldı. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalınması halinde Galatasaraylı oyunculara 1 milyon dolar prim vaadinde bulunan yönetim bu zaferin ödülünü arttırdı. Sarı kırmızılılar, Stamford Bridge Stadı'ndan çeyrek final bileti ile ayrılırsa futbolculara tam 1 milyon euro prim dağıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!