G.Saray'da 100. yıl belgeseli tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda 100. yıl belgeseli tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2004 16:08

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 100. yıldönümü nedeniyle hazırlanmakta olan “100. Yıl Belgeseli”, kulüp başkanı Özhan Canaydın ve belgeseli hazırlayan gazeteci Mehmet Ali Birand tarafından tanıtıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin Mecidiyeköy'deki binasında gerçekleştirilen basın toplantısında, Canaydın ile Birand, belgeselin içeriğiyle ilgili bilgi verdiler.

Canaydın, Galatasaray'ın 100. yılında kulübe yakışır bir belgesel hazırladıklarını ve bu görevi en iyi teklifi sunan gazeteci Birand'a verdiklerini söyledi.

Hazırlanan belgeseli ekonomik olarak da değerlendireceklerini kaydeden Özhan Canaydın, tamamlanmasının ardından taraftara sunacaklarını anlattı.
  
Mehmet Ali Birand, Galatasaraylı olduğunu ve daha önce birçok belgesel hazırladığını ifade ederek, taraftarın onur duyacağı bir belgesel hazırlayacaklarını belirtti.

Galatasaray ile ilgili birçok konuda belgesel yapacaklarını söyleyen Birand, “Unutulmaz maçlar, unutulmaz goller gibi ayrı ayrı belgeseller yapacağız. Ucu açık bir belgesel olacak. Galatasaray'ın en güzel yanlarını göstereceğiz. İnanılmaz bir çalışma içindeyiz. Belgeseli genel anlamda 31 Mayıs 2005 tarihine kadar tamamlamayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Birand, “Bir daha 100. yıl olmayacak. Galatasaraylıyım diyen herkes bu belgeseli almalı” dedi.

Belgeselin sponsorluğunu “Galatasaraylılara bir hediyem olsun” diyen Galatasaray Adası'nı kiralayan işadamı Ünal Aysal'ın yaptığı açıklanırken, toplantıda ayrıca belgesele arşivlerini açan televizyon kuruluşlarına da teşekkür edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!