G.Saray'a gol atacağım

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya gol atacağım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 01:29

Fenerbahçe’nin Hollandalı golcüsü ayağının tozu ile iddialı açıklamalar yaptı ve derbileri çok sevdiğini belirtti. G.Saray maçını 4 gözle beklediğini kaydeden yıldız oyuncu o karşılaşmada gol atıp F.Bahçeli olmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Hollanda’nın EURO 2012’den sürpriz bir şekilde ilk turda elenmesinin ardından bugün Saracoğlu’nda taraftar önünde imza törenine katılacak olan Dirk Kuyt iddialı açıklamalarla ezeli rakiplerine gözdağı verdi.

İngiltere’de top koştururken Everton maçlarını iple çektiğini belirten Kuyt, Hollanda’da oynarken de Feyenoord’un Ajax ile oynadığı maçlarda bu heyecanı yaşadığını belirterek, “Galatasaray’a gol atarak gerçek Fenerbahçeli olacağım” dedi.

Menajer Hasan Çetinkaya’nın organizasyonu ile özel bir uçakla Türkiye’ye gelen Kuyt açıklamasında “Fenerbahçe’yi zaten geçmişten beri takip ediyorum.  Senelere önce Avrupa kupasında oynanan Fenerbahçe-Feyenoord maçında, Fenerbahçe’nin taraftarlarıyla yarattığı ambians beni çok etkilemişti, gerçekten fantastikti.

Haberin Devamı

KUYT BÖYLE KARŞILANDI / WEB TV

DIRK KUYT İSTANBUL'DA / FOTO GALERİ

KUYT'UN AÇIKLAMALARI / WEB TV

Ben de o zamanlarda ileride böyle bir kulüpte oynamanın tohumlarını atmıştım. F.Bahçe tarihinin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Aileme gösterilen ilgi mutlu etti

KUYT eşinin kendisi Avrupa Şampiyonası’ndayken Türkiye’ye geldiğini belirterek ona gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLARLA KUYT 

Yetenekli oyuncu Hollanda’nın başarısız geçen Avrupa Şampiyonası macerası hakkında ise, “Benim için Avrupa Şampiyonası bireysel ve takım olarak hayal kırıklıklarıyla geçti. İyi bir takımımız ve iyi oyuncularımız vardı, ama başarılı olamadık. Artık bunu bir kenara bırakmak istiyorum. Çünkü artık Fenerbahçe ile yaşayacağım kariyerim, benim için çok daha önemli” diye konuştu. İstanbul’a indiğinde havanın sıcaklığının kendisini olumsuz etkileyip etkilemediği sorusuna “Aksine güneş bana harika geldi” diyerek yanıt veren Kuyt’ın sempatik tavırları beğeni topladı.

Havalimanından ayrıldıktan sonra eşi Gertrude Kuyt ile birlikte ev bakmak üzere menajer Hasan Çetinkaya ve iletişim sorumlusu Övgü Doğan’la birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ayrılan Hollandalı yıldız akşam saatlerinde de F.Bahçeli yöneticilerle tanışma yemeğine katıldı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea5898f018fbb8f879f2fe

İmza töreni Şükrü Saracoğlu’nda

KUYT’In taraftara açık olarak yapılacak olan imza töreni bugün saat 13.00’de Saraçoğlu Stadı’nda yapılacak. Sarı laicvertli taraftarlar Kuyt’ın imza törenini Fenerium alt tribününde izleyebilecekler.

Vahap Munyar ile hatıra fotoğrafı

Kuyt, havalimanında karşılaştığı Hürriyet Gazetesi ekonomi yazarı Vahap Munyar ile fotoğraf çektirdi. TÜSİAD’ın bugün başlayacak ekonomi zirvesindeki oturumu izlemek üzere St. Petersburg’a gitmek için hazırlanan Munyar, Jale Özgentürk, Barçın Yinanç ile birlikte Kuyt’ı ilk karşılayan isimler oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!