"G.Saray ile görüştük ama..."

Güncelleme Tarihi:

G.Saray ile görüştük ama...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2011 13:26

Medical Park Antalyaspor, 2011-2012 futbol sezonunun ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Yöneticilerin tam kadro halinde katıldığı yönetim kurulu toplantısında, kombine ve maç bilet fiyatları, reklam gelirleri, Mardan Stadı'na ulaşım ve stada taraftar çekmek gibi konuları görüştü. Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada yönetim kurulunun aldığı kararları açıkladı.

En büyük sıkıntılarının stat ve stada ulaşım olduğunu hatırlatan Başkan Akıncıoğlu, "Bu sorunu çözmek için Antalya milletvekilleri bir yemekte ağırlayıp, hem stat ve yol hem de kulübe kazandırılacak altyapı tesisleri için bir çalışma yapacağız. Ayrıca, geçen yıl olduğu gibi yeni sezonda da her yönetim kurulu üyemiz bir deplasman giderini üstlenecek. Bu arada, kulübe bir otobüs daha kazandırılması için sponsor anlaşması yapacağız" dedi. Başkan Hasan Akıncıoğlu, transferler konusunda teknik heyetin yetkili olduğuna dikkat çekerek, takıma gerekirse yeni transferlerin kazandırılabileceğini ifade etti. İç transferde Tita ile genel prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Başkan Akıncıoğlu, "Bilindiği gibi Tita'nın Ankaraspor ile bir sorunu var. Bu sorunun Futbol Federasyonu seçimlerinden sonra çözüleceğine inanıyorum. Tita Antalyaspor'dan memnun, Antalyaspor ise Tita'dan memnun. Güzel bir birlikteliğimiz var ve bunun devam etmesini arzu ediyoruz. Necati için ise Galatasaray ile iki kez görüştük. Ancak, Galatasaray'dan bu konuda geri dönüşüm olmadı. Transferin gerçekleşmemesi halinde Necati'nin mutsuz olması için bir neden yok. Çünkü o bizi, biz onu seviyoruz. Necati burada olmaktan mutlu" diye konuştu.

Haberin Devamı

Antalyaspor Asbaşkanı Hüseyin Acarlıoğlu ise kombine ve maç biletleri ile ilgili açıklamada bulundu. Ligde oynanacak normal maçlar için kale arkası ve açık tribün bilet fiyatının 20 TL, kapalı tribün fiyatının ise 40 TL olduğu belirtildi. Şampiyon takımlarla yapılacak maçlarda ise bu fiyat biraz daha yüksek görülüyor. Kale arkası ve açık tribün bilet fiyatı 100 TL iken, kapalı tribün bedeli ise 150 TL olarak açıklandı.

Asbaşkan Hüseyin Acarlıoğlu, yönetim kurulunun Mardan Stadyumu'na taraftarı çekmek için maç ve kombine biletlerin fiyatlarını düşük tuttuğunu hatırlattı. Acarlıoğlu şöyle konuştu;

Haberin Devamı

"Stadyumun uzak, ulaşımın ise sıkıntılı olduğu Mardan Stadı'na taraftarı çekmek için bu yıl kale arkası kombine bilet fiyatını 100 TL olarak belirledik. Açık tribünden maç izleyecek taraftarlar 200 TL, kapalı tribünden izleyecekler 750 TL, VİP tribünden izleyecekler ise 2 bin TL ödeyecek. Mardan Stadı'nın yolu ile ilgili sıkıntımız var. Uzak olmasından ziyade yol sıkıntısı çekiyoruz. Yolun çözümü ile ilgili olarak siyasilerle yaptığımız görüşmeler var. En kısa sürece bu görüşmelerin çözüme kavuşmasını umut ediyoruz"

Acarlıoğlu, Antalya gibi turizmin başkenti olan bir kentin takımını yabancı turistlere izlettirmek ve onlardan da bir taraftar kitlesi çıkartmayı arzuladıklarını sözlerine ekleyerek, "Dolayısıyla bundan sonra tur operatörleri, Avrupa ve diğer ülkelerin acentaları ile görüşmelerimiz var. Bundan sonra artık stadyumda yerli dışında bir çok yabancıyı çekmek istiyoruz." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!