G.Birliği'ne "kurşun" soruşturması

Güncelleme Tarihi:

G.Birliğine kurşun soruşturması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2007 11:29

Turkcell Süper Ligi'nde puan cetvelinin 6. sırasında yer alan G.Birliğ Kulübü, kurşun döktürdü, savcılık harekete geçti.

Haberin Devamı

İkinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Başkent temsilcisinde futbolcular işi sağlama alıp, dualarla bir de kurşun döktürdü.  "Allah bu takımdan gözleri yasaklasın", "Allah Gençlerimize yan bakndan sakınsın", "Allah bu arkadaşların hiçbir emeğini boşa çıkarmasın" şeklindeki dualarla dökülen kurşunun ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak harekete geçti. Televizyonlarda yayınlanan görüntüleri ihbar kabul eden savcılık, kurşun döktüren G.Birliği Kulübü ve kurşun döken kadın hakkında inceleme başlattı.

1925 tarihli yasaya göre fal, falcılık ve kurşun döktürmek yasak. Bu eylemleri yapanlara yasa  3 aydan 20 yıla kadar hapis cezası verilmesini öngörüyor.

G.Birliği, ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynadığı Sivasspor maçını 1-0, F.Bahçe'nin cezası nedeniyle İzmir'de oynanan maçı da 2-1 kaybetti. Son olarak Bursaspor'u ağırlayan başkent temsilcisi maçtan 1-0 galip ayrıldı.

İşte o görüntüler...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!