G.Antep taraftarından kopuyor

Güncelleme Tarihi:

G.Antep taraftarından kopuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2010 00:00

Bursaspor maçında tribünlerden atılan kol saatinin yan hakemin başına isabet etmesi nedeniyle tatil edilen maçın federasyon tarafından kararlaştırılması beklenirken, evsahibi takımın alacağı cezanın en az 1 maç, en çok 3 maç arasında sınırlı kalması yüksek ihtimal.

Daha önceki emsalleri göz önünde bulundurucak Futbol Federasyonu raporları da inceledikten sonra kararını verecek. Gaziantepspor'un sahası 1 maç kapansa dahi Kırmızı-Siyahlı ekip 31 Ekim'den önce taraftarıyla buluşamayacak.

6. haftayı Eskişehir, 7. haftayı Sivas deplasmanında geçirecek olan Gaziantepspor, 8. haftada Bucaspor'u ağırlayacak. 1 maç ceza alması durumunda Güney ekibi, Buca maçını evinden yoksun oynadıktan sonra ancak 10. haftada , yani 40 gün sonra taraftarıyla buluşabilecek.

9. haftada İstanbul Belediyespor deplasmanına gidecek olan Gaziantepspor, 2 maç ceza alırsa 10. haftada ağırlayacağı Karabük maçını da seyircisiz oynayacak. Bu durumda taraftarları ile olan hasreti 55 güne çıkacak olan Gaziantepspor ligin 12. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edebilecek. Eğer ceza 3 maça çıkarsa bu kez 70 günlük bir hasretten sonra 14. haftada Trabzonspor maçıyla Gaziantepspor "merhaba" diyebilecek.

GAZİANTEPSPOR'UN BU SÜREÇTEKİ MAÇ PROGRAMI ŞÖYLE:

6. hafta. Eskişehirspor-Gaziantepspor

7. hafta: Sivasspor-Gaziantepspor

8. hafta: GAZİANTEPSPOR-Bucaspor

9. hafta: İstanbul Bld.-Gaziantepspor

10. hafta: GAZİANTEPSPOR-Karabükspor

11. hafta: Ankaragücü-Gaziantepspor

12.hafta: GAZİANTEPSPOR-Fenerbahçe

13.hafta: M.P.Antalyaspor-Gaziantepspor

14.hafta: GAZİANTEPSPOR-Trabzonspor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!