Futbolda BİMAŞ bayramı

Güncelleme Tarihi:

Futbolda BİMAŞ bayramı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'nin maçlarının BİMAŞ kanallarından yayınlanması konusundaki sözleşmeyi onaylaması milyonlarca futbolsever tarafından coşkuyla karşılandı...

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun önceki gün yaptığı toplantıda Fenerbahçe'nin maç yayınları konusunda BİMAŞ kanalları ile yaptığı anlaşmayı onaylaması sporseverlerimiz arasında bayram havası estirdi. F.Bahçe maçlarının BİMAŞ kanallarından yayınlanmasıyla futbolun özgürlüğüne kavuşmasını milyonlarca insan coşkuyla kutladı.

Tahkim Kurulu'nun 1'e karşı 4 kabul oyuyla aldığı bu kararla futboldaki şifre çözülürken, taraftarlar Fenerbahçe maçlarını artık içlerine sindire sindire seyretme özgürlüğünü elde etmenin sevincini yaşıyor. Kadıköy'deki esnaf, Tahkim Kurulu'nun kararını sokaklarda alkış yağmuru ile karşılarken, bir çok taraftar da gazetemizi telefon ve faks yağmuruna tuttu.

Güney Doğu'daki futbolseverler de bölgelerinde maçları rahatlıkla izleme imkanına kavuşmanın keyfini yaşıyor. Taraftarlar Tahkim Kurulu'nun bu kararla kendilerini kahve köşelerinde ve birahanelerde maç izlemek zorunda kalmaktan kurtardığını söylediler. Taraftarlar sokaklarda ‘‘Futbol artık evimizde’’ diyerek tempo tuttu.

Beşiktaş yönetimi ise dün bir bildiri yayınlayarak, kulüplerinin havuz sistemi içinde olmadığını belirtti. Bildiride şu ifadelere yer verildi: ''Havuz sistemi dışında olduğumuz ve havuz ödemelerinden para kabul etmediğimiz belirgin bir durumda iken, Tahkim Kurulu'nun kararı fevkalade düşündürücüdür.'' Genel Sekreter Serdar Bilgili de yaptığı açıklamada, Tahkim Kurulu'nun çifte standart uyguladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!