Fransız golcü Anelka, Rusya yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Fransız golcü Anelka, Rusya yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2011 09:56

Süleyman Kerimov'un sahibi olduğu Rusya Premier Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala, dünya yıldızlarını kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Rus basını şimdi de kesenin ağzını açan Kerimov'un bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız forvet Nicolas Anelka'yı transfer edeceğini yazdı.

Bu yıl Roberto Carlos'u renklerine bağlayarak kendisinden söz ettiren ve başarılı sonuçlar alarak dikkatleri üzerine çeken Dağıstan kulübü Anzhi'nin, Chelsea'de top koşturan ünlü Fransız forvet Nicolas Anelka'yı transfer edeceği iddia edildi. Life Sport'da yer alan habere göre gol bölgesinde etkili olamayan Anzhi bu eksikliği 32 yaşındaki Nicolas Anelka ile gidermek istiyor. Haberde kulüp yöneticilerinin bu yıl ortaya konan hedeflerin büyük olduğu ve bunun için takıma güçlü takviyeler yapılacağını belirtikleri, Anelka'nın da çok güçlü bir oyuncu olduğu ve onunla ilgili fazla söyleyecek bir şeye gerek olmadığını bu futbolcunun takımı güçlendireceğini ancak şu anda kesin bir şey söylemek için erken olduğunu ifade ettikleri iddia edildi. Anelka'nın Chelsea ile sözleşmesinin 2012'nin Mayıs ayında biteceği ve İngiliz takımının bu oyuncunun transferi için rakamı yükseltmeyeceğine dikkat çekildi.

Haberin Devamı

Rusya Premier Ligi'nde 7 galibiyet ve 6 beraberlik alan Anzhi topladığı 27 puanla Gökdeniz'in forma giydiği Rubin Kazan'ın ardından averajla 5. sırada bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!