Fransa 98’de sahadayız

Güncelleme Tarihi:

Fransa 98’de sahadayız
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Coca Cola firmasının düzenlediği kampanyayla seçilecek gençler büyük heyecanı yerinde yaşayacak. İstanbulsporlu Oğuz, ‘‘Milli Takım olarak gidemediğimiz bu organizasyona katılacak olan gençler çok şanslı’’ dedi.

Adana ve Mersin'den

Coca Cola firması, 10 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Fransa'da yapılacak Dünya Kupası için Adana ve Mersin'de yaşayan 9 Türk gencini, top toplayıcı ve bayrak taşıyıcı olarak seçecek. Konu ile ilgili olarak düzenlenen toplantıya Coca Cola Güney Bölge Müdürü Kadir Gündüz'le İstanbulsporlu milli futbolcu Oğuz katıldı.

Yıldızların yanında

Firmanın Halkla İlişkiler Müdürü Gürtay Kıpçak, şu açıklamayı yaptı: ‘‘Seçmelerde tesbit edilecek 9 genç, 2 milyarı aşkın kişinin TV'lerden canlı yayınla izleyeceği Dünya Kupası'nda maç öncesi seremonilerde bayrak taşıyacaklar ve dünyanın en büyük futbol yıldızlarına, auta çıkan topları atacaklar.’’

Oğuz: Çok şanslılar

Adana ve Mersinli gençlere kampanyaya katılmaları yolunda çağrı yapan İstanbulsporlu Oğuz ise, ‘‘Seçilecek 9 genç, gerçekten çok şanslı olacak. Bir çok futbolcunun bulunmak istediği organizasyona milli takım olarak katılamıyoruz ancak 9 gencimiz bu heyecanı yaşayacak’’ dedi.

Nasıl Gidecekler? Adaylara ön eleme

Adana ve Mersinli gençler, satış noktalarından başvuru formu alarak eksiksiz doldurup velilerine imzalattıktan sonra 5 Coca Cola şişesi kapağıyla birlikte postaya verecekler. Ön değerlendirmede Türkiye elemelerine katılabilecek özelliğe sahip adaylar belirlenecek. 18-19 Nisan 1998 tarihlerinde ikinci elemeler yapılacak. İlk günkü elemelerde birçok eğlenceli yarışma, fiziksel dayanıklılık testleri ve oyunlar, 2'nci gün ise bir mülakat gerçekleştirilecek ve son değerlendirmeyle Dünya Kupası'nda görev alacak 9 talihli genç seçilecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!