Frankfurt'ta sessiz gece

Güncelleme Tarihi:

Frankfurtta sessiz gece
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2006 00:00

H Grubu’nda Fenerbahçe’nin diğer rakiplerini karşıya karşıya getiren maçta E.Frankfurt ile Emre’li Newcastle United golsüz berabere kaldı.

UEFA Kupası H Grubu’nda Fenerbahçe’nin gruptan çıkmasını yakından ilgilendiren maçta Eintracht Frankfurt ile Newcastle United’ın Almanya’daki buluşması golsüz sonuçlandı: 0-0. Frankfurt’taki Comerzbank Arena’da oynanan karşılaşmada iki takım da gol yollarında etkisiz kalırken, Newcastle’daki milli yıldızımız Emre Belözoğlu başarılı formuyla dikkat çekti.

Bu sonuçla birlikte, puanını 10’a yükselten Newastle lider olarak gruptan çıkarken, 3. maçında 2. beraberliğini alan Eintracht Frankfurt, 2 puanla H Grubu’nun dibine demir attı. Fenerbahçe ise, 13 Aralık’ta Saracoğlu’nda ağırlayacağı E.Frankfurt’la beraberlik yanı sıra her türlü galibiyette gruptan çıkmayı garantileyecek.

Blackburn garantiledi

Gecenin diğer maçlarında E Grubu’nda Wisla Krakow, Basel’i 3-1’le geçerken, Nancy’nin sahasında Feyenoord karşısında 3-0 önde olduğu maç, güvenlik nedeniyle 80. dakikada yarıda kaldı. F Grubu’nda S.Prag, A.Wien’e deplasmanda 1-0, Espanyol da Ajax’a 2-0 üstünlük sağladı. G Grubu’nda Panathinaikos, evinde Rapid Bükreş’le 0-0, Mleda Boleslav da PSG ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçların ardından E Grubu’nda Tugay Kerimoğlu’nun takımı Blackburn Rovers, F Grubu’nda Espanyol, Zulte Waregem, G Grubu’nda da Yunan ekibi Panathinaikos bir üst tura çıkmayı garantiledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!